2777
2789

من هفته هفت و هشت بارداریم و به معنای واقعی دارم میمیرم از تهوع و استفراغ جوری که روزی سه بار بالا میارم 

شما چکار میکردین که واقعا جواب گرفتین ازش😭 دیگه خسته شدم نمیکشم 

من ۱۳هفتمه خوب شدم تازگیا خیلی تهوع ندارم فقط سردرد دارم 

من هفته های اول همش میخوابیدم که بالا نیارم و پنیر و‌خامه اینا میخوردم با میوه که معده تحریک نشه سرخ کردنی اصلا نمیخوردم

طبیعیه عزیزم یه زنجبیل دم دستت باشه موقع تهوع بوکن.ایناطبیعیه من سربچه دومم تا۷ماهگی بد بالامیووردم جوری که بچه اولم میترسیدگریه میکرد.اینامیگذره قوی باش عوضش داری مادرمیشی که ارزوی خیلیاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آبلیمو بو کن. بیسکوییت خشک یا نون خشک بخور صبح ها که بیدار میشی قبل از این که از جات بلند بشی بیسکوییت یا نون خشک بخور. سیرابی خوبه برای حالت تهوع تونستی بخور اگر مثل من بودی و همه این کارا جواب نداد برو بیمارستان بگو این مشکل و داری یه سرم میزنن برات قشنگ یه چند روز حالت نرمال میشه

طبیعیه عزیزم یه زنجبیل دم دستت باشه موقع تهوع بوکن.ایناطبیعیه من سربچه دومم تا۷ماهگی بد بالامیووردم ...

من شنیدم معمولا حاملگی اول اینجوری سخته بالا میاری و اینا چه جالت سر دومیم همینجوری این😢

کشک بخور سیرابی بپز بخور نون خشک بخور عزیزم باید هفته هات بره بالاتر تا خوب بشی

من بدبخ تو عقد حامله شدم دارم کارا عروسیمو میکنم یه ماه دیگ عروسیمه نمیتونم تکون بخورم از حالت تهوع😭 چجوری به کارام برسم خب