2777
2789

اسی تایپک اخرمو گزارش بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روز عادی شرایط عادی ۲ ساعت ولی همین می تونه ۲ شبانه روز طول بکشه ترافیک روزهای تعطیل وحشتناکه ضمن این که یهو اعلام میشه جاده بسته شد حالا بمونی پشت تیرچه بلوک ها تا باز بشه 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

حدودا میتونی بگی چقدر راههگفته اخر مهرشهر سمت کوه ها و یکم پیاده روی هم داره رونقشه قسمت جاده چالوسه

چی ؟سمت مهرشهر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
گفت حدودا اخرش سمت گلستان و زنبق عظیمیه و کمی رد میشب

تو خود کرج میخوای بیای اول جاده چالوس سمت عظیمیه اصلا ربطی به چالوس و جاده ی شمال و ترافیک ش نداره پس

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان تو از اول جاده چالوس میخوای بری مهرشهر؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد