میدونم بعدش فراموش میشه ولی خیلی حس بدیه به اون نقطه در زندگی برسی که مرگ رو ارامش ببینی):
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روحش همونجایی ک خودکشی کرده زندانی میشه تا روز قیامت جایی هم نمیتونه بره حتی اون دنیا
نه اینجوری ام نیست خدا انقدر ظالم باشه
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
خدا خودش گفته گناه کبیره هست بخشیده نمیشه به هیچ عنوان خدا زیر وعده هاش نمیزنه
وعده؟هعیی
اونی که می میره دیگه مرده بعدش مهم نیست و خب یه تصمیمی برای زندگی خودش گرفته.. اما.... اما به صد نفر تو همین دنیا لطمه جبران ناپذیر با بار روانی زیاد زده از بستگان درجه ۱ و ۲ بگیر تا همکلاسی و دوست و همسایه
اونی که می میره دیگه مرده بعدش مهم نیست و خب یه تصمیمی برای زندگی خودش گرفته.. اما.... اما به صد نفر ...
کسانی که خودشون باعثش شدن چی ؟اونام ضربه میبینن درجه ۱ و۲ نداره
نعوذ بالله مطمینا خدا ظالم نیست در حقیقت ما روی ملکوتی اعمال خودمونو میبینیم و خودکشی یعنی ناامیدی از خدا که بزرگترین گناهه و کشتن نفس حساب میشه و فرصت توبه و جبران هم نداره این دنیا با همه ی خوبو باش تموم میشه ولی آخرت ابدیه پس اگه با تلاش و دعا درست نشد فقط باید صبر کرد
کسانی که خودشون باعثش شدن چی ؟اونام ضربه میبینن درجه ۱ و۲ نداره
چه فایده.... حتی اگه ضربه ببینن... کسی زنده نمیشه. عمر گرانبهاست . زندگی با ارزشه... باید راهی پیدا کرد . بالاخره مشکل واسه همه هست. ظالم توزندگی همه هست