2777
2789
عنوان

کسی که خودکشی میکنه

101 بازدید | 18 پست

بعدش چی میشه؟روحش تو این دنیا میمونه؟

میدونم بعدش فراموش میشه ولی خیلی حس بدیه به اون نقطه در زندگی برسی که مرگ رو ارامش ببینی):

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ اسلام نه روحش نمیمونه مستقیم روحش توی قبره نکیر منکر بالاسرش عذابش میدادن میگن چرا خودکشی کردی 

قبر واقعا خیلی بده واقعا میترسم 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

روحش همونجایی ک خودکشی کرده زندانی میشه تا روز قیامت جایی هم نمیتونه بره حتی اون دنیا

عه واقعا سوال میپرسم جدیه اگه مثلا تو بیایون خودکشی کنه یا یه جای بزرگ همون نقطه میمونه یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

روحش همونجایی ک خودکشی کرده زندانی میشه تا روز قیامت جایی هم نمیتونه بره حتی اون دنیا

نه اینجوری ام نیست خدا انقدر ظالم باشه

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
صاف میره جهنم

مگه خدا ظالمه؟

نه اینجوری ام نیست خدا انقدر ظالم باشه

خدا خودش گفته گناه کبیره هست بخشیده نمیشه به هیچ عنوان خدا زیر وعده هاش نمیزنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خودش گفته گناه کبیره هست بخشیده نمیشه به هیچ عنوان خدا زیر وعده هاش نمیزنه

وعده؟هعیی

اونی که می میره دیگه مرده بعدش مهم نیست و خب یه تصمیمی برای زندگی خودش گرفته.. اما.... اما به صد نفر تو همین دنیا لطمه جبران ناپذیر با بار روانی زیاد زده از بستگان درجه ۱ و ۲ بگیر تا همکلاسی و دوست و همسایه

وعده؟هعیی

اره باید تحمل کنیم این دنیارو  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونی که می میره دیگه مرده بعدش مهم نیست و خب یه تصمیمی برای زندگی خودش گرفته.. اما.... اما به صد نفر ...

کسانی که خودشون باعثش شدن چی ؟اونام ضربه میبینن درجه ۱ و۲ نداره 

مگه خدا ظالمه؟

نعوذ بالله مطمینا خدا ظالم نیست در حقیقت ما روی ملکوتی اعمال خودمونو میبینیم و خودکشی یعنی ناامیدی از خدا که بزرگترین گناهه و کشتن نفس حساب میشه و فرصت توبه و جبران هم  نداره این دنیا با همه ی خوبو باش تموم میشه ولی آخرت ابدیه پس اگه با تلاش و دعا درست نشد فقط باید صبر کرد 

کسانی که خودشون باعثش شدن چی ؟اونام ضربه میبینن درجه ۱ و۲ نداره

چه فایده.... حتی اگه ضربه ببینن... کسی زنده نمیشه. عمر گرانبهاست . زندگی با ارزشه... باید راهی پیدا کرد . بالاخره مشکل واسه همه هست. ظالم تو‌زندگی همه هست