2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 269 پست
ببین ازت سرد شده چون با خودش میگه ببین من چه پسری هستم که این دختر به این خوبی بدون زحمت بهم پا داده ...

نمیرم خب چون نقشه دارم نقشم اینع برا اخرین بار حرفامو حضوری بزنم جوابشو بشنوم

ولی اولاش خیلی بم اخترام قائل بود محل میزاش الان نه من اذیت میشم منو مث دخترای دیگ میبینع🥲💔

ارع قبول دارم خودم گند زدم باعثش منم

چشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد تو ساده ای . طرف پنج سال نقش بازی کرده بعد یهو تو فرصت مناسب نقشه کثیفشو عملی کرده فک مردی همه م ...

وای نه ترسیدم بخدا من خودمو میکشم اگ غلط اضافه کنه 🚶🏻‍♀️

الان انقد مواد مخدر زیاد و ارزونه که کافیه طرف یبار تحت تاثیرش باشه یهو از خود بیخود میشه و رسوایی ب ...

ارع خیلی بد وضعی شدع🚶🏻‍♀️

ولی این فقد سیگار میکشه

نمیرم خب چون نقشه دارم نقشم اینع برا اخرین بار حرفامو حضوری بزنم جوابشو بشنومولی اولاش خیلی بم اخترا ...

منو یاد روزنامه حوادث میندازی اینطور ادما وقتی میبینن طرف زرنگ شده و میخاد ولشون کنه گاهی از راه شیطانی وارد میشن خطر ناکه حضوری نرو دیگه ممکنه انتقام بگیره 

مواد الان لای سیگار میزارن دختر چه ساده ای . شهرتون کوچیکه چه جراتی داری اگه راست میگه بیاد خاستگاری بخدا کلانتری و دادگاه پر ازین موارده که سال ها بطرف اعتماد داشتن

منو یاد روزنامه حوادث میندازی اینطور ادما وقتی میبینن طرف زرنگ شده و میخاد ولشون کنه گاهی از راه شیط ...

بخدا خودمم ترسیدم پس چطوری حرف بزنم اخع بگم داخل شهر بیاد یعنی🥲

اخع ترسوم هست یکم

چون من بش گفته بودم خانوادم گفت یهو پاشن بیان دم در خونه ما چی🤣🤣بعد اینکارو کنه فک نکنما

مواد الان لای سیگار میزارن دختر چه ساده ای . شهرتون کوچیکه چه جراتی داری اگه راست میگه بیاد خاستگاری ...

عع اینو نمیدونستم وای🥲

نمیاد ک میگ هنوز ۳ باید بیشتر بشناسیم ماهه هم من باید جمع جور شم

مامانم بدونع زندم نمیزارع🤣🥲

اگه دنیارو هم بپات ریخت اعتماد نکن سوار ماشینش نشو اون گازشو بگیره بره میخای چکار کنی  چاقو بزاره بغلت حتی داد نمیتونی بزنی . تو خیلی هنوز ساده و بی تجربه ای نمیدونی چه اوضاعیه بیرون 

عع اینو نمیدونستم وای🥲نمیاد ک میگ هنوز ۳ باید بیشتر بشناسیم ماهه هم من باید جمع جور شممامانم بدونع ...

مامانت ترسش از همین چیزاس حق داره تو نمیدونی چخبره کلانتریا و پزشک قانونیا این چیزارو حتی دخترا به دوستاشونم نمیگن که چه تجاوزها بهشون شده 

اگه دنیارو هم بپات ریخت اعتماد نکن سوار ماشینش نشو اون گازشو بگیره بره میخای چکار کنی چاقو بزاره بغ ...

شما چقد شبیه مامانم حرف میزنین اونم همیشه همینارو میگ اگ بدونع چ غلطی کردم دلش میشکنه🥲

وای به ایناش فک نکردم بش اعتماد کردم

خدا بهم رحم کرد چیزی نشد

واقن ساده و خنگم

مامانت ترسش از همین چیزاس حق داره تو نمیدونی چخبره کلانتریا و پزشک قانونیا این چیزارو حتی دخترا به د ...

من خیلی میترسم ک نکنع ی اشنا تو این مدت مارو دیدع باشه 🥲

وای خیلی بده تجاوز خدا سرکسی نیارع

عکسشو بزارم ی لضع درموردش نظر میدین؟

با عکس مگه میشه . تو فقط حضوری تنهایی جای خلوت تو ماشینش نرو . شهرتون کوچبکه مکان عمومی هم نرو همون تلفنی کافیه . طرف ده ساله معتاده پرونده داره اصلا از قیافش مشخص نیست . طرف مشکل روانی داشته باشه چی ؟ چه جراتی داری ... ببین ۹۹ درصد ممکنه اینا نباشه ولی تو واسه اون ۱ درصد احتمال نباید ریسک کنی چون ه‍مه چیتو از دست میدی

من خیلی میترسم ک نکنع ی اشنا تو این مدت مارو دیدع باشه 🥲وای خیلی بده تجاوز خدا سرکسی نیارع

فدای سرت ک دیده باشن برو شکر خدا کن اگاه شدی ... از الان ببعد حواست جمع باشه ... مردی که با دخترا دوست میشه خیلی فرق داره با مرد با شرفی که رسما میاد خاستگاری