من ایرپاد زیاد استفاده میکنم ولی بخاطر اون فک نکنم باشه.
گوش راستم وقتی چیزی میجویدم صدا میداد پردش به مدت دو سه ساعت ولی خوب شده الان .خیلی ترسیده بودم.چکار کنم اگه باز اینطوری شد
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
وقتی اینطور شدی دهنتو باز کن از دهن هوا بده تو و قورت بده
گوشم کیپ نشده بودا.فقط پردش صدا میداد
مثل وقتی ک توی تونل یا اسانسور میریم کیپ میشه نبود.
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر هنگام جویدن فقط این صدا را داشتید و صدا مانند تق تق بود مربوط میشه به مفاصل فکتون که اگر زیاد ای ...
نه نه.اتفاقا چند سال پیشا فکم صدا میداد ی مدت بعد خوب شد فکر کنم توی سن رشد بودم صورتم داشت بزرگ میشد.ولی الان پرده گوشم بود.فقط هم موقع جویدن.مشخص بود از گوشمه فک نبود