2777
2789
عنوان

تو زندگیم شوهر کم دارم

352 بازدید | 32 پست

جدی می گما 

دیدی میون همه چیز یه چیز کمه؟

من واقعا نیاز به جنس مذکر به عنوان همسر دارم به عنوان یه همدم کسی که جنس محبتش فرق کنه کسی که دوستم داشته باشه 

دوست دارم عشق و محبت رو بچشم

جدیدا همه اطرافیانم متاهل شدن 

پسرا مزدوج شدن دخترا شوهر کردن 

رفیقام و....

منم که هیچ خواستگاری ندارم و تنها موندم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سختیاشم ببین فک نکن با بکی ازدواج میکنی فقط عشق بهت نثار میکنه

مجردی هم چالش هاش داره 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
داشتن و نداشتنش بنظرم خیلی فرقی نمیکنه

اطرافیان من فرق می کنه براشون 

خیلیییییی 

تو این اوضاع باید حق بدیم به پسرا که طلای ۵ میلیونی هست ازدواج نکنن

و بنظرم توی این دوره منم پسر بودم زن نمیگرفتم مگه مغز خر خوردم وقتی اینهمه در و داف توی خیابونه و هیج مسئولیت گردنش ندارن و مفتی کارشون میکنن زیر بار زن و زندگی و اینا برن

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
یعنی همه چی داری فقط شوهر نداری؟!

نه 

ولی این کمبوده داره اذیتم می کنه