2777
2789

فایده های دنیایی  نمازاول وقت 😍😍

1🌹برکت تو زندگی

2🌹حاجت روایی

3🌹نظم زندگی درست میشه

4🌹فکرای منفی دورمیشه

5🌹آرامش می گیریم

6🌹رضایت مندی بیشترمیشه

7🌹افسردگی نمی گیریم

8🌹پاک کننده گناهان

9🌹یکی ازخصوصیات امام زمانه ❤️❤️😍

10🌹مرگ آسان

11🌹به امام زمان نزدیکتر می شیم

12🌹لذت و شادی بیشترمیشه

13🌹حسرت کمترمیشه

14🌹ترک گناه واسمون راحتترمیشه

15🌹به خدا وصل میشیم و نزدیکتر میشیم

16🌹صبورترمیشیم مهربونترمیشیم حتی با خانواده هم رابطمون بهترمیشه

وخیلی چیزهای دیگه ....

اون دنیا حسرت همین نمازو می خوریم

چقدرقشنگه  نماز مونو اول وقت بخونیم 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

راسش من 17 سالمه بچه که بودم نماز می‌خوندم ولی الان خیلی وقته نمی‌خونم بدجور به دلم افتاده برم سمت خدا 

می‌خوام امشب برم ناخنم رو ریمو کنم نماز بخونم اگه پایه هستی شروع کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
من نماز رو نمی‌خوام واسه ثواب یا هر چیز دیگه بخونم دوس دارم واسه آرامش خودم بخونم چون خیلی خیلی بهم ...

خیلی کارخوبی می کنید واقعا خیلی آرامش دهنده س

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بلهه با کمال میل 😍

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
راسش من 17 سالمه بچه که بودم نماز می‌خوندم ولی الان خیلی وقته نمی‌خونم بدجور به دلم افتاده برم سمت خ ...

بله ان شاالله چراکه نه 😍😍