من خندیدنم طبیعیه ولی نمیدونم چرا برای بقیه اینطور نیست! امروز دانشگاه ک بودم تو کلاس مسخرم میکردم یا ادامو در میاوردن، من معمولا محل نمیدم نمیدونم کارم درسته یا نه, چه واکنشی نشون بدم بهتره؟
انقد برام بی اهمیتن که برای ثابت کردن خودم بهشون حاضر نیستم از جام بلند شم
پس دیگه بگیر به چپت
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فقط دوتا دلیل داره۱. چیزایی ک من دارم اونا ندارن۲. چون بلانسبتتون بیشعور ان
ی جوری رفتار کنن جرات نداشته باشن از ابن غلطا کنن
رو نده
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
قرار نیست بهت بخندن بی محلی کنی یکم جذبه داشته باش
زیادی رو دادی بهشدن
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️