2777
2789
مثل قبلش باش نه اینکه تا ما دعوا می کنیم صبحونه صدام میزنه نهار شام دیگ پسرشم خیالش به ننش گرمه دیگ ...

عزیزم والا خوبه مادرشوهرت بفکره عصبی باشی حال غذاپختن نداری حتما میخواد آشتی بده بنده خدا به همه چی از دید منفی نگاه نکن حالا فتنه بندازه پسرشو پر کنه خوبه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂روم نمیشه ظرف نشورم ولی خودم راحت نیستم وگرنه چتر انداختن خوبه الان که از شوهرم متنفرم حوصله ندا ...

اگه میخوای کاری کنی شوهرت هر وقت قهر کرد نره خونه مامانش . باید کاری کنی مادرش راهش نده . بزن به پرویی .بخدا راهش اینه کوزت رو خسته و آسی کنی😂

دیگه اونم اون مدلیه ولی قصد بدی نداره اگه میدونی اثر میکنه روزایی که خوبید با خوشی بهش بگو اینجور مو ...

به شدت باهاش  رو در وایسی دارم فقط موقع هایی که قهرم باشوهرم روم میشه امروز بش گفتم نمیام انقد از دست پسرش شکار بودم وگرنه روم نمیشه 

عزیزم والا خوبه مادرشوهرت بفکره عصبی باشی حال غذاپختن نداری حتما میخواد آشتی بده بنده خدا به همه چی ...

نه خدایی ما قهر می کنیم اونم بی تاب میشه 

منظورم روشای من واسه قهر خراب می کنه مادر پدرش از خودش بهترن برام 

این دیگه از کتک گذشته والا تهدید به مرگ کرده حتما😂😂

رمز موفقیت اش رو نمیگه🤣🤣 شاید هم همین باشه اخه زنش جدی و بد اخلاقه و جواب بده هستش🤣

ولی خوب برادرشوهر مو ادب کرد .جرات نداره جیک بزنه . من اینقدر پسر بود از لوس بازی هاش حرصم میگرفت🤣🤣

اگه میخوای کاری کنی شوهرت هر وقت قهر کرد نره خونه مامانش . باید کاری کنی مادرش راهش نده . بزن به پرو ...

از رو نمیره  وسواسی تمیز کد بانو من اینو با هفت پشتم از پا نمی تونم بندازم 😂😂

نه خدایی ما قهر می کنیم اونم بی تاب میشه منظورم روشای من واسه قهر خراب می کنه مادر پدرش از خودش بهتر ...

خدا حفظش کنه من تا پای طلاق رفتم‌مادرشوهرم یه زنگ‌نزد به من

برسه روزی که منم تیکر بزنم