2777
2789

پیرو تاپیک قبلیم باشوهرم همچنان قهریم 

ما با مادر شوهرمینا تو یه ساختمونیم متاسفانه شوهرم تک پسره مام مجبوریم تا ما دعوا می کنیم من به شوهرم محل نمیدم غذا درس کرده بودم نخورد صبحونه درست کردم کوفت نکرد منم دیگ بیخیال شدم غذا درست نکردم مادر شوهرمم هی مارو صدا میزنه بیایین نهار من نرفتم صبح الانم اومده تو خونمون بیایین شام بهش گفتم من نمیام دست دردنکنه میل ندارم 

اخه بخاطر پسرش منم دعوت میکنه میدونم 

هی اصرار ن بیا بیا بابا جان یکی نیس بگه اون از پسر عتیقت اینم از خودت به خودت آب زیر کاهن 

یخواد محبتی کنه اما نمیدونه الان حالش رو نداری 

به دل نیگیر 

کاش منم یکی واسم غذا بفرسته

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یخواد محبتی کنه اما نمیدونه الان حالش رو نداری به دل نیگیر کاش منم یکی واسم غذا بفرسته

اخه میدونه قهریم خودش زده به نفهمی یعنی نمیدونم ..

غذا بخوره تو سرم 

اخه میدونه قهریم خودش زده به نفهمی یعنی نمیدونم ..غذا بخوره تو سرم

شاید میخواد اشتیتون بده یا میگه محبو کنم نگه من از هم پاشوموشون یا هرچی درکل نیت بدی نیس 

اما اذیتی نرو

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
میخواد آشتی کنید وگرنه خیلی راحت پسرشو می‌گفت واسه غذا بره و اصلا به شما نمیگفت

نه آخه بچه ننه س پسرش میدونه قهریم غذا نمیخوره واسه خاطر پسرش دیروز همین کارو کرد امروز دیگ مجبور شد

نه آخه بچه ننه س پسرش میدونه قهریم غذا نمیخوره واسه خاطر پسرش دیروز همین کارو کرد امروز دیگ مجبور شد

چیکار کنه شما راضی میشی ؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اینم از ی مادرشوعر فهمیده که میخواد وانمود کنه نمیدونه عروس و پسرش قهر هستن و به بهانه غذا میخواد اش ...

نه بخدا اینطوری نیستن 

انقد پسرش لوس کرده  دیگ پسرش خیالش به مامانش راحت منو میخواد چیکار