2777
2789
عنوان

کیا خواهر دهه نودی لوس دازن🤔

109 بازدید | 10 پست

واااای خواهر من خیلی بد شده اهل پسر واینا نیست کلاس چهارمه

ولی خیلی لجباز

شلوغ کن و گوش حرف نکن ووووو کلی چیزاس دیگع

کلا برعکس منه وقتی میزم خونه مامانم خیلی حرصم درمیاره کم هم میرم 

همینم که چیزی بگم من مامانم یا بابام اشکش دم مشکشه

شما چی؟

چطوری کناز میاین؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

برا مام اینطوریه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا کتک جواب میده متاسفانه

مامانم دست به کتکش متاسفانه فقط برای من خوب بود!

این یکی خیلی کم چیزیش میگه ولی بابام هم بیش از حد بهش گیر میده اصلا تعادل ندارن سر این یکی

دوساعت میرم اعصابم داغون میشه

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
مامانم دست به کتکش متاسفانه فقط برای من خوب بود!این یکی خیلی کم چیزیش میگه ولی بابام هم بیش از حد به ...

الان بچه ها این سن خیلی بد شدن هیچیشون نگن همینجور می‌مونن ولی بازم بچس

از شما حرف شنوی نداره؟

همه اینجوری نیستن دختر من خیلی باوقار و خانومه

درسته مامانم و بابام توی تربیت تعادل ندارن 

ولی سرمن خیلی خوب بودن

الان بچه ها این سن خیلی بد شدن هیچیشون نگن همینجور می‌مونن ولی بازم بچساز شما حرف شنوی نداره؟

داره ولی برای ۱۰ دقیقه اول کلا یادش میره شب که میشه میگم بخاطر کارهای تو میزم خونه کلی معذرت خواهی و بوسم میکنه 

نمیدونم دیگه

داره ولی برای ۱۰ دقیقه اول کلا یادش میره شب که میشه میگم بخاطر کارهای تو میزم خونه کلی معذرت خواهی و ...

انشالا بهتر میشه من که حوصله ندارم بچه سروصدا کنه اول میگم بعد متاسفانه میزنمش😂😂