2777
2789
دروغگویی تو خونته @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5 این کار بر تو تاپیک قبلم بهم فحاشی و توهین کرد ...

جلل الخالق

نی نی یار ثابت باید بکنه وگرنه لغو کاربری نشه ازتون شکایت میکنم

@niniyar_3    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

@مامانه_اورامان ایشون، گل سرسبد سایتن با امضاشون و تاپیک اخرشون

@niniyar_5    

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

این کاربر تو تاپیک قبلم کلی بهم توهیم کرد جوتبشو ندادم تاپیک قفل کردم تا به دعوا خاتمه بده اما باز اینجا تگم مرده و با طعنه و کنایه پشتم حرف میزنه لطفا رسیدگی کنید

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جلل الخالقنی نی یار ثابت باید بکنه وگرنه لغو کاربری نشه ازتون شکایت میکنم@niniyar_3 @niniyar_2 @ni ...

نی نی یار بی دلیل لغو کاربری نمیکنه کسی بخواد لغو بشه خودتی که تگم کردی تگ کردن خلاف قوانین سایته

@niniyar_1    

@niniyar_5    

لطفا رسیدگی کنید این کاربر تگم کرده و توهین میکنه تگ کردن خلتف قوانین سایته

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ارهذمیشه نمونش تو که معلوم نیست با خودتم درگیری

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

نی نی یار یه نفر با چند تا کاربری مزاحمم شده و تگم کرده اینجا مدام توهین میکنه لطفا رسیدگی کنید ممنون🌹

@niniyar_5 @niniyar_5 @niniyar_3

@niniyar_5    

واقعا اینجا یه سری روانین معلوم نیست با کی درگیرن نی نی نی یار این کار بر دوتا کاربری هم زمان داره تگم کرده و بی دلیل بهم توهین و فحاشی میکنه پیامش هست لطفا زودتر تعلیغش کنید

🤣🤣🤣🤣 بیو بزن دکترای مشکلات اعصاب روان خل و چل😂

@niniyar_5    

🤣🤣🤣🤣 بیو بزن دکترای مشکلات اعصاب روان خل و چل😂

معلوم نیست می ریده روت سرتاپات قهوه ای شده اینجا عقده ای شدی به بقیه حمله میکنی😂😂😂😂😂

@niniyar_5 @niniyar_5 @niniyar_3

الان نی نی یار میاد جمعت میکنه معلوم میست کی ریده بهت اینقدر عقده ای هستی به کاربرا حمله میکنی

معلوم نیست می ریده روت سرتاپات قهوه ای شده اینجا عقده ای شدی به بقیه حمله میکنی😂😂😂😂😂

@niniyar_5    

@niniyar_3    

تاپیک خودش و این تاپیک یکسره فحاشی میکنن و تگ میکنن بیخودی لطفا رسیدگی کنین تا لزوم ب شات نباشه

تگ کن تا جونت دراد بدبخت روانی، شات دارم از تمام تاپیکات میفرستم پشتیبانی

دنبال غذا میگردی باید بری حای دیگه ن تو تاپیکای بقیه اینقدر زر بزن تا جونت در بیاد 😂😂😂ولی خدایی هرکی قهده ایت کرده دمش گرم تا تو باشی به بقیه نپری

@niniyar_5 @niniyar_3 تاپیک خودش و این تاپیک یکسره فحاشی میکنن و تگ میکنن بیخودی لطفا رسیدگی کنین ...

@niniyar_1    

@niniyar_5    

نی نی یار این کاربر مشکل روانی داره تگم کرده بهم یه سری فخاشی میکنه پیاماش موجوده لطفا رسیدگی کنید 🌹