2777
2789
عنوان

برید خونه یکی و بچش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 42 پست

اسی بر خلاف نظرات همه من بهت حق میدم

جواب بچه رو هم می دادی

می گفتی عزیزم کارتون زیاد دیدی

یا می گفتی من فلانی ام عزیزم و مهمونتون بهت یاد ندادن مهمون اومد چطور رفتار کنی؟

بچه ۷ ساله درک و فهم داره 

باید ادب هم یادش بدن

الانم اگر ناراحتی نرو

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هاي مردم چقدر عجيب هستن

مال ما از وقتي چشم باز كردن پرستار و نيروي كمكي داريم.

حتي اون فرد رو با پسوند فلاني جان و خانم صدا ميزنن

چه برسه به كسي همچين چيزي بگن.

چقدر عجيب🧐

براي برخورد مادرش نه نميرفتم

💕

نزدی تو دهنش؟مامان باباش بهش چیزی نگفتن؟

نه مادره گفت عه کیان خندید بلند

من به زودی بارداری سالمی رو تجربه خواهم کرد🤰😍هرچی خدا بخاد خدا که بد نمیخاد🤗یاربی

بعضی بچه ها بی تربیتن ما هم نمونش تو فامیل داریم

بعضی بچه ها نمیدونم چرا اینجورین 

ی سری بچه ها رو میبینم توی مدرسه یا فامیل ک اگه خانوادشون رو ندیده بودم میگفتم  حتما خانوادشون اینجورین خانواده عالی مودب با شخصیت بچه بی‌تربیت 😐😐

دو حالت داره تحت تاثیر برنامه کودک و ایناست ویا بچه ها از بزرگتر ها یاد میگیرن شنیده یادگرفته تو او ...

اومم اخه برا عروسی کمک مالی کردن 

من به زودی بارداری سالمی رو تجربه خواهم کرد🤰😍هرچی خدا بخاد خدا که بد نمیخاد🤗یاربی

آخه غیر این ماجراهایی دیگم لفتاد شام دوستشم دعوت بود داشتن تو اتاق حرف میزدن شنیدم دوستش به من گفت ا ...

بچن دیگه بچه های این زمونه زبون دراز و بی ادبن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
نه مادره گفت عه کیان خندید بلند

واییی اینجور افراد خیلی رو مخن😶

ما ام یه‌بار مهمون داشتیم دختره ۹ سالش اینا بود

گرفت دو تا قندونامو زد به‌هم و شکستن😐😑

بعد مامانه اینطور بود که ای وای فلانی ( اسم دختره) بعد خندید

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

عزیزم بعضی بچه ها وقتی مهمان میاد هیجان زده میشن و نمی تونن خودشونو مدیریت کنن، از منی که بچه دارم اینو قبول کن

دختر خودم بارها پیش اومده که حرف های خیلی عجیبی پیش مهمان زده که ما هیچ صحبتی ازش نداشتیم تو خونه

پسر دوستم اومده بود خونه ی ما به من گفت چرا یه شام بهتر درست نکردی 😁 یا رفته بودیم مهمانی تا وارد شدیم دختر دوستم گفت چرا خونتون انقدر کوچیکه🫠

بعضی بچه ها نمیدونم چرا اینجورین ی سری بچه ها رو میبینم توی مدرسه یا فامیل ک اگه خانوادشون رو ندیده ...

من یکی دو بچه بی تربیت دیدم ک اونام از تربیت بد پدر مادرشون بوده خودشون بی تربیت نبودن ولی بچه رو خوب تربیت نکردن

وای ن بابا مگه میشه با بچه دهن ب دهن شد آخهاگ ی چی دیگه میگفت چی

خوب وقتی بچه انقدر بی ادبه و خانواده اش انقدر ادب یادش ندادن باید گفت بهس

مگه چون بچه است باید هر حرفی بزنه

بهتر از اینه بیاد آدم بعدش خودخوری کنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود