2777
2789
عنوان

این آدم باید بره متخصص اعصاب و روان ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیر ولی این راه رو رفتم تا دلتون بخواد دو سال الکی وقت خودمو با روانشناس کودک گذروندم

من روانشناسم

هر کسی اختلال داره دارو نمیخواد عزیزم

کسی که اختلال حاد داره باید دارو مصرف کنه

تشخیص شدت اختلال با روانشناسه که مراجع رو ویزیت کنه نه شما 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خیر ولی این راه رو رفتم تا دلتون بخواد دو سال الکی وقت خودمو با روانشناس کودک گذروندم

الان متخصص اعصاب و روان نوبت گرفتم 

داره باباش می‌بره بچه رو 

اگه اشتباهه زنگ بزنم برگرده 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

من روانشناسمهر کسی اختلال داره دارو نمیخواد عزیزمکسی که اختلال حاد داره باید دارو مصرف کنهتشخیص شدت ...

خب اگه اختلال حاد نباشه باز روانپزشک دارو میده 

شاید بگه نیاز نیس

خب اگه اختلال حاد نباشه باز روانپزشک دارو میده شاید بگه نیاز نیس

متاسفانه بعضی از روانپزشک های محترم حتی به اختلال سطح متوسط هم دارو میدن 

واسه همین خط اول درمان روحی روانی روانشناسه 

متاسفانه بعضی از روانپزشک های محترم حتی به اختلال سطح متوسط هم دارو میدن واسه همین خط اول درمان روحی ...

والا این بچه بعید نیس بستریش کنن 

من متخصص اعصاب و روان نوبت گرفتم 

الان باباش بردش 

دیگه نمی‌دونم درست نوبت گرفتم یا نه

والا این بچه بعید نیس بستریش کنن من متخصص اعصاب و روان نوبت گرفتم الان باباش بردش دیگه نمی‌دونم درست ...

من علمیش رو واستون توضیح دادم

تصمیم گیرنده شما هستین عزیزم

من روانشناسمهر کسی اختلال داره دارو نمیخواد عزیزمکسی که اختلال حاد داره باید دارو مصرف کنهتشخیص شدت ...

درسته ولی باور کنید پسر من اگر دوسال پیش دارو می‌گرفت خیلی بهتر بود براش که من وقتمو الکی گذاشتم برای جلسات روانشناس کودک

هرچی آرزوی خوب مال تو 
درسته ولی باور کنید پسر من اگر دوسال پیش دارو می‌گرفت خیلی بهتر بود براش که من وقتمو الکی گذاشتم برا ...

روانشناس تون اشتباه کرده 

متاسفانه روانشناس متعصب هم داریم که قبول نمیکنن روان درمانی وقتی جواب نمیده ارجاع بدن روانپزشک 

روانشناس تون اشتباه کرده متاسفانه روانشناس متعصب هم داریم که قبول نمیکنن روان درمانی وقتی جواب نمیده ...

من سه تا دکتر روان شناس کودک عوض کردم متاسفانه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دکتر جوابش کرد گفت نیاید دیگه

پس همون روانپزشک ببرین

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻