2777
2789
عنوان

وای دارم دست داداشم دیوونه میشم میخواد زن بگیره تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 130 پست
البته خیلی تاثیر داره بلاخره.امیدوارم شما خوشبخت بشی ولی اصولا این ازدواج ها را آقایون برای اینکه دخ ...

دخترای امروزی زیر سلطه هیچکس فرار نمیگیرن 😂😂😂😂😂😂😂😂

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بس نمیکنم جون سن ملاک نیس من الان ۲۴سالمه شوهرم ۳۱سالشه موفقم هستیم

وا! هفت سال یک تفاوت سنی نرماله.۱۷ سال یک دهه بیشتر از تفاوت سنی شماست اصلا قابل مقایسه نیست. آقا دقیقا دوبرابر سن خانم سن داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بس نمیکنم جون سن ملاک نیس من الان ۲۴سالمه شوهرم ۳۱سالشه موفقم هستیم

میدونی فرق شما ۷ ساله نه ۱۷ سال کاش یکم توجه کنی تا هرچی میشه میگین نه هیچ نمیشه من شوهر کردم نشد دختر ۱۷ ساله با پسر ۳۴ آخه؟

یه دختر خوب😂😍
وا! هفت سال یک تفاوت سنی نرماله.۱۷ سال یک دهه بیشتر از تفاوت سنی شماست اصلا قابل مقایسه نیست. آقا دق ...

بازم ازنظرمن اشکالی نداره 

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

دخترای امروزی زیر سلطه هیچکس فرار نمیگیرن 😂😂😂😂😂😂😂😂

ایشالا عزیزم

ایشالا که خوشبخت بشی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
وااای دقیقا منو شوهرمم همین مشکلو داریم به این قرآن قسم میریم پارک اصلا از جاش تکون نمیخوره بره یه د ...

زدی توخال گلم. حالا هی بیان عزیزان بگن مشکلی نداره...۱۵سال بعد حرف مارو میفهمن. میریم پارک با سنش میخ میشه روی صندلی😑😑😑 یه  کاری کرده خودم تنهایی ۷صبح برم پارک پیاده روی و لذت بردن از برگ های زرد و نارنجی پاییزی،راه رفتن و خش خش صدا کردنشون و و و🤩🤩🤩 این کارا برای اون مسخرست. من۳۴هستم ایشون۴۵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میدونی فرق شما ۷ ساله نه ۱۷ سال کاش یکم توجه کنی تا هرچی میشه میگین نه هیچ نمیشه من شوهر کردم نشد دخ ...

ببین مهم تخلاقه الان خیلیاهستن واقعا۲یا۳سال سن اختلاف دارن ولی کارشون به طلاق کشیده ازنظرمن اخلاق خیلی مهمه اصلاسن مهم نی

سلامت باشی عزیزم.با ۱۵ سال زندگی مشترک جرات ندارم کسی را نصیحت کنم از بس زندکی ها آبکی شده.نامزدی هم ...

والا شما رو از همون اول پیام فهمیدم بسیار منطقی هستین من میگم سن پدرشه بعد خانومی که کلا ۷ سال تفاوت داره با شوهرش میگه نههه سن ملاک نیست

شما ۱۷ ساله رو با ۷ ساله یکی میدونی توروخدا؟

یه دختر خوب😂😍
زدی توخال گلم. حالا هی بیان عزیزان بگن مشکلی نداره...۱۵سال بعد حرف مارو میفهمن. میریم پارک با سنش می ...

متاسفانه مرغشون یه پا داره 

دیگه ما نصیحتمون رو میکنیم انتخاب با خودشون

عزیزم شما فقط ۷سال تفاوت سنی دارین ولی اونا۱۷سسسااالللل

من میگم اخلاق مهمه باهم صحبت کنن بعدالان مانظربدیم توروخدامثلاداداش اون صرف نظرمیکنه😆😆😆

حالا اگه خود شما همچین تاپیک میزدی جواب ها کاملا متفاوت بود اکثرا میگفتن وای نه اشتباه مگه عقل تو از دست دادی و...ولی چون تاپیک از زبان خواهر شوهر آینده هست جواب ها شده به سن نیست باید مهم اینکه خودشون قبول کنن و...😑😑😐

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ