2777
2789
عنوان

وای دارم دست داداشم دیوونه میشم میخواد زن بگیره تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 130 پست
من تجربه خودمو گفتم شما هم داری تجربه خودتو میگی بلاخره ما هم حق داریم ک نظر بدیم😁

صد البته😉

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما چند جلسه رفتیم چیش مشاور الکی الکی هم نبود همینجوری عقد کنیم

من خودم ۱۱سال از همسرم کوچکترم. اخلاقمون هم بشدددددت با هم مَچ هست. ولی ولی ولی همون اختلاف نسل هامون دمار از روزگارمون دراورده. ماهم کلی مشاور رفتیم...

یه مثال ریززز برات بزنم؟

من عاشق اینم زیر برف و بارون قدم بزنم،توی بازار قدم بزنم،کلی پیاده روی برم موزه برم و...   ایشون میگه حوصله داری؟ پاهام درد میکنه بیا بشین با ماشین بریم..

خودت تا اخرش برو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من همه اینارو میدونم والا من یکی رو میشناسم طرف 50سالشه خیلی سالمه و سر حاله نامزد منم خیلی به سلام ...

حوصله اصلا ربطی به جسم نداره 

سن که رفت بالا حوصله هیچی ندارن 

من سنم از شما بیشتره تجربم بیشتره 

شما که فقط ۱۵سال نمیخوای زندگی کنی 😑

حوصله اصلا ربطی به جسم نداره سن که رفت بالا حوصله هیچی ندارن من سنم از شما بیشتره تجربم بیشتره شما ک ...

عقد کردن عزیزم تو دلشو خالی نکن 

قبل از عقد اینا رو باید بگن دیگه الان فایده نداره و ان شالله خوشبخت بشن 

...
میتونن برن پیش مشاور و بیشتر باهم اشنا شن تاثیر داره

البته خیلی تاثیر داره بلاخره.امیدوارم شما خوشبخت بشی ولی اصولا این ازدواج ها را آقایون برای اینکه دختر زیر سلطه شون باشه انجام میدن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
من خودم ۱۱سال از همسرم کوچکترم. اخلاقمون هم بشدددددت با هم مَچ هست. ولی ولی ولی همون اختلاف نسل هامو ...

وااای دقیقا منو شوهرمم همین مشکلو داریم به این قرآن قسم میریم پارک اصلا از جاش تکون نمیخوره بره یه دور بزنه 

واییبنکه اصلا حوصله نداره بره پارک 

همش میگه ول کن حوصله داری 

کلا حوصله صفر 😑

بس نمیکنم جون سن ملاک نیس من الان ۲۴سالمه شوهرم ۳۱سالشه موفقم هستیم

شما تفاوت سنی هفت سال رو با ۱۷ سال یکی نکن 

هفت سال کاملا اوکی...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شما الان تازه نامزدین ۱۵ ساله دیگه که یه پیرمرد ناتوان کنارت راه بره اونوقت میفهمی حتی حوصله حرف زدن ...

من نزدیک 1سال باهاش بودم و بعد هم چند جلسه رفتیم پیش مشاور من تجربمو گفتم شما دیگه داری خیلی بزرگش میکنی مگه میشه ادم حوصله زن و بچشو نداشته باشه عجببب!! ربطی به سن نداره والا پسر عموی من با اینکه 24سابشه و یه بچه هم داره بازم حوصله ندارم حوصله داشتن به سن نیس 

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

رحمت به پدر و مادرت یدونه عاقل دیدیم ما بالاخره

سلامت باشی عزیزم.با ۱۵ سال زندگی مشترک جرات ندارم کسی را نصیحت کنم از بس زندکی ها آبکی شده.نامزدی همه داغن و فکر میکنن تنها کسی که زندگی عاشقانه را پیدا کرده خودشونن.ولی امان از زندکی ها

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️