2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😭

117 بازدید | 22 پست

چیکار کنم هیچکسی و ندارم . ادما انقدر بهم بدی کردن از همه فرار کردم ولی از تنهایی دارم میمیرم مشکلاتمم زیاده. اگه تنها نبودم تحمل این روزا برام راحت تر بود😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی تنهام...از صبح اونقدر گریه کردم به حال خودم

جلو چشم 3تا بچه مظلومم اونقدر زجه زدم از درد

کاش بمیرم از من راحت شن طفلیا😔😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

منم 

واقعا دلم میخواد حداقل یکی بود بغلش میکردم

فک میکنم با بغل کرذن یکی تمام مشکلاتم حل میشه

چون ی بار تو خواب دیدم ی پسر سرتاپا مشکی تو تاریکی بغلم کرد،واقعا حسش غیر قابل توصیف بود

واقعا ی بغل امن برام ارزو شده..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
نه خیلی ساله تنهام. اما الان خیلی سخت شده برام

باز تو خودت تنهایی من باوجود شوهرپدرمادری که دارم همیشه تنهام هیچ وقت پشتم نبودن شوهرمم همیشه دعوا قهر به خاطر بچه هام کوچیکن فعلا تحمل کنم تا بزرگ بشن 

منم خیلی تنهام...از صبح اونقدر گریه کردم به حال خودمجلو چشم 3تا بچه مظلومم اونقدر زجه زدم از دردکاش ...

عزیزم 🥺خدا نکنه. امیدوارم مشکلاتت حل بشه. منم واقعا میخوام بمیرم دلیلی برا زنده بودن ندارم چون الانم مرگ تدریجیه اما از خودکشی میترسم😭

عزیزم 🥺خدا نکنه. امیدوارم مشکلاتت حل بشه. منم واقعا میخوام بمیرم دلیلی برا زنده بودن ندارم چون الان ...

چندسالته ؟

منم دلم مرگ میخواد اما...بچه هام چه گناهی دارن به درد من بسوزن

منم واقعا دلم میخواد حداقل یکی بود بغلش میکردمفک میکنم با بغل کرذن یکی تمام مشکلاتم حل میشهچون ی بار ...

دقیقا حرف دل منو زدی😭😭😭 آرزومه یه بغل امن فقط برای چند ثانیه. خیلی چیز کمیه اما ازم دریغ شده😢

دقیقا حرف دل منو زدی😭😭😭 آرزومه یه بغل امن فقط برای چند ثانیه. خیلی چیز کمیه اما ازم دریغ شده😢

اره

چنبار تاپیکشو زدم

همه میگن اینکه خیلی خوبه،مامانتو بغل کن،باباتو بغل کن

من خب نمیتونم حرف دلمو بهشون بزنم

واقعا در تنهایی مطلق بع سر میبرم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
چندسالته ؟منم دلم مرگ میخواد اما...بچه هام چه گناهی دارن به درد من بسوزن

۲۷ سالمه عزیزم شما باید بخاطر بچه هات ادامه بدی. چون دلیل و انگیزه ی زندگی شمان. همین وضعیت من دلیل اصلیش بی مادریه😢

۲۷ سالمه عزیزم شما باید بخاطر بچه هات ادامه بدی. چون دلیل و انگیزه ی زندگی شمان. همین وضعیت من دلیل ...

مادرتون کجاس😔😔

ارهچنبار تاپیکشو زدمهمه میگن اینکه خیلی خوبه،مامانتو بغل کن،باباتو بغل کنمن خب نمیتونم حرف دلمو بهشو ...

من که همونارم ندارم😢 مامان و بابام هیچوقت بغلم نکردن

هست اما اصلا مادر نیست. منو از خونه بیرون کرد ۱۹ سالگیم. خیلی عذابم داد. هنوزم از دور اذیتم میکنه.

پس کجا زندگی میکنی؟