2777
2789
عنوان

برا دل خودتون تا حالا چه کاری کردید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده شوهرم با کارای زیبایی و بوتاکس و...مخالفن 

ولی من بوتاکس کردم این هفته ام فیلر میزنم

برگردم عقب بازم انجام میدم 

و همچنان انجام خواهم داد

...ن لقشون😂والا 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
جدی میگی ؟اگر میشه جوابمو بدی توی این مدت با هم تماسی داشتین یا کات کامل؟بعد پنج سال راضی شد؟؟

کات کامل از دستم کلافه شده بود میخواس از کارش استعفا بده 

ولی دیگه کات کردم ی مدت هم با واسطه یکی از دوستاش حالشو میپرسیدم بعدم دیگه هیچ

فقط سالی یدونه پیام میدادم اونم شب تولدش

تولدت مبارک

همین خشک و خالی بدون جواب 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
کات کامل از دستم کلافه شده بود میخواس از کارش استعفا بده ولی دیگه کات کردم ی مدت هم با واسطه یکی از ...

منم تقریبا به عمین درد دچارم خواستگاری داشتم البته در مرحله آشنایی بودیم زدم‌همه چی پوکوندم بعد بهش پیام‌ دادم ک اره بهت حس دارم اونم نه گفت اره نه نه جمعه عروسی دلداشس بود الان میگم خدا خبر عروسی خودش نیاد از بس منگول بودم همه چی خراب کردم

میرم دستشویی دمپایی رو خیس میکنم😂😂🤣 اینم برا دل خودم نیست بدنمو عادت دادم

🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا