2777
2789
عنوان

دوست دارم اگه یه روز ازدواج کردم

95 بازدید | 12 پست

وبچه دار شدم اسم بچه ام اگه دختر شد رو بزارم سوین یعنی عشق خودم هم ترک ام عاشق معنی این اسم هستم مجردم البته عشق برای من خیلی مهم هست ولی قسمت ام نشده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی منم یکی از خانواده های شهدا گفت اسم شهید ما رو بذار بعدا که بچه دار شدی 😕دختر باشه نمیدونم چی ب ...

نه عزیزم عکس مرده نزار خیلی بد هست خوب نیست شهید هم باشه خدا رحمت اش کنه ولی برای اسم بچه نه نزار

نه عزیزم عکس مرده نزار خیلی بد هست خوب نیست شهید هم باشه خدا رحمت اش کنه ولی برای اسم بچه نه نزار

عه اخه شهید فرق داره واقعا.حالا باباش پیداشه😕🤣🤭

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

عه اخه شهید فرق داره واقعا.حالا باباش پیداشه😕🤣🤭

اره به قول تو حالا منتظر بابای بچه باید باشیم اسم پسر رو میدم بابای بچه بزاره 🤣 دختر رو خودم میزارم ای خدا از الان چه خیال پردازی هایی ما میکنیم 

اره به قول تو حالا منتظر بابای بچه باید باشیم اسم پسر رو میدم بابای بچه بزاره 🤣 دختر رو خودم میزارم ...

دقیقا باهمین خیالات باشیم حالا🤣😭🤣

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

حالا شاید ازدواج کردی با کسی که عاشقشی ولی بچه نمیخواد اون فرد اونوقت چکار میکنی؟

چرا نخواد بچه مگه دیونه ام با همچین مردی ازدواج کنم هدف از ازدواج تشکیل خانواده هست

چرا نخواد بچه مگه دیونه ام با همچین مردی ازدواج کنم هدف از ازدواج تشکیل خانواده هست

بچه موجب گسترش خانواده میشه و الا چه بچه باشه چه نباشه زن و شوهر یک خانواده‌ان 

خانواده با ازدواج زن و مرد تشکیل میشه نه اومدن بچه

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷