2777
2789

بله وقتی خواست چیزیو پز بده بگو خوب من چیکار کنم 😐به من چه خریدی که خریدی میارکت باشه 

اسی تایپک اخرمو گزارش بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحتش میذارم به پز دادنش ادامه بده

خواهر شوهرمو میگم

یه بار اینقدددررر از جنس شورتش تعریف کرد که چند ساله دارمش آخ نگفته، حالا ما همه سکوت کرده بودیم این فکر میکرد باور نکردیم نشونمون داد

پروفایل عکس خودم نیست

فاصله میگیرم 

ی مدت ب ی نفر رو دادم خیلی پرو شد خیلیی یعنی چی بگم اخه عصاب نمیذاش واسم ولی سرد شدم فاصله گرفتم الان بهتره وضعیت 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
راحتش میذارم به پز دادنش ادامه بدهخواهر شوهرمو میگمیه بار اینقدددررر از جنس شورتش تعریف کرد که چند س ...

😂😂اینی که من میگم فقط پوز میده از هر ۲۰ تا حرفش ۱۹ تاش پوزه😂