2777
2789

براش ی شال خریدم با شوهرم رفتیم خونشون اصلا تشکر نکرد از من فقط از شوهرم تشکر کرد حتی بازشم نکرد ببینه چی دادیم البته سال های قبلم‌ این کارارو کرده

دامادشم بود یجوری کادوی مارو قایم کرد انگار ما هیچی ندادیم دامادشم نفهمید ما چیزی اوردیم بعد نشسته از بقیه بچه هاش میگ کی چی اورده برام مارو باز نگفت منم هیچی نگفتم بنظرم شوهرم باید میگفت ماهم کادو دادیم باز نکردی خیلی دلم شکست باهام قبلش خیلی بدرفتاری کرده بود ولی من رفتم براش کادو گزفتم بخاطر شوهرم ناراحت نشه یوقت

فقط اخرش ک همه رفتن منم رفتم تو ماشین چون هرسال باز نمیکنه دیگ شوهرم اینسری بهش گفت بعد مامانش اومد  پیشم وای یادم رفت باز کنم دستت درد نکنه ولی دیگ‌چ فایده من دلم شکست

شما بودید چیکار میکزدین چی میگفتین؟

دیگ دوست ندارم برم خونش من احترام گذاشتم اون لایق احترام نبود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفت و آمدت رو محدود کن ایندفعه اگه بردی جلو همه خودت باز کن بگو مادر جون یادشون میره منم دوست دارم ذوقشون رو ببینم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

حالا شال چیز خاصی نیست حتما براش بقیه چی دادن؟

کلا توقعش ک از ما خیلی بالاست ی بار نشده ب تعارف بگه چرا اوردین نمیخاد

سال های قبل خیای کادوهای بهتر بردم ولی میدیدم باز نمیکنه اینسزی شال مجلسی گرفتم انفاقا ازینجور چیزا دوست داره

توقع کادوی بهتری داشتهمن خودم از شال کادو گرفتن متنفرمبه کل خانواده گفتم اگه قرار بود برام شال بگیری ...

اره از ما طلا میخاد والا خودش بهمون تاحالا چیزی نداده هیچ طلاییم برام‌نخریده

شال مجلسی خریدم اتفاقا ازینجور جیزا دوست داره

حالا شال چیز خاصی نیست حتما براش بقیه چی دادن؟

چرا چیز خاصیه براش ولی از ما طلا میخاد

انگار ما چقد حقوق داریم یا برامون کادو داده تا حالا 

چادرنماز روسری ۳۰۰پول

بس حتما مرض داره اونم منم فکردم اون یکیا طلا ملا دادن بعد میگن به بزرگتر احترام بزارید اخه بزرگترا ...

ن مگ‌حقوقامون چقدر ک طلا بخریم والا ما همیشه از بقیه بهتر بهش کادو دادیم الانم شال مجلسی دادم قیمتش از کادثهای بقیه بیشتر بود

دقیقا احترام حالیش نیس لیاقت نداره 

ن مگ‌حقوقامون چقدر ک طلا بخریم والا ما همیشه از بقیه بهتر بهش کادو دادیم الانم شال مجلسی دادم قیمتش ...

همونو بگووو ولش کن بابا توام کادویی بگیر تو شان خودش ارزشش بدون چقدس