2777
2789
عنوان

خواهرا یه لحظه میان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 43 پست
همورویید یا بواسیر هست مال منم اولش اندازه یه جوش بود رشد کرد الان شده اندازه یه تیله

مگه بواسیر از دهانه مق‌عد بیرون نمیاد خواهری؟ مال من یکیش کنار دهانه اس یکیش اصلا ربطی بهش نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهری یکیش اصلا مربوط به دهانه‌ش نیست پایین تره و اصلا ربطی بهش نداره واسه همین نگرانم کرده

منم این مشکلو دارم ولی دقیق نگاه کنی مشخصه‌ که مربوط به اونجاست بعد ظاهر زیگیل متفاوته... یه دکتر برو از نگرانی در بیای

مگه بواسیر از دهانه مق‌عد بیرون نمیاد خواهری؟ مال من یکیش کنار دهانه اس یکیش اصلا ربطی بهش نداره

نه گلم اطراف مقعد میزنه رشد می‌کنه قشنگ دهانه مقعد رو کیپ می‌کنه که باید برداشته شده🥲

زگیل معمولی چجوریه ابجی؟

یه سری دونه هاست که قسمت‌هایی از پوست که تحت فشار معمولاً می‌زنه مثل روی زانوها آرنج و قسمت‌هایی که تحت فشاره قابل درمانه. مثل زگیل تناسلی نیست که ویروس باشه و بمونه. گاهی وقتا مقعد زائده‌های گوشتی هم می‌زنه که اگه مزاحمت نباشه دکتر کلاً میگه کاریش نداشته باش

نه گلم اطراف مقعد میزنه رشد می‌کنه قشنگ دهانه مقعد رو کیپ می‌کنه که باید برداشته شده🥲

متاسفانه مال من یکیش اصلا ربطی به دهانه نداره🥲

مرسی که وقت گذاشتی خواهری❤️

منم این مشکلو دارم ولی دقیق نگاه کنی مشخصه‌ که مربوط به اونجاست بعد ظاهر زیگیل متفاوته... یه دکتر بر ...

انشالله که مشکل توام حل میشه فدات شم🥲❤️

از دیشب هرچقد سرچ میکنم بیشتر گیج میشم و دل اشوبه میگیرم

هیچی نیست عزیزم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐