2777
2789
عنوان

خانمای نماز خون و معتقد بیان

120 بازدید | 25 پست

بچه ها من شوهرم‌نماز نمیخونه

از اولم‌که ازدواج کردیم همین بود اون اولا برای ظاهرسازی میخوند ولی بعدش که صمیمی تر شدیم فهمیدم برای ظاهر میخونه فقط

سید هم هست🙂

الان ۱۲ ساله ازدواج کردیم اون اوالا میگفت از تنبلیمه وگرنه اعتقاد دارم‌کافر نیستم‌که البته اینم بگم‌جلو مامان بابام همیشه میخونه ولی خودمون که هستیم‌نه

حالا جدیدا میگه نماز چیه خدا نماز مارو نمیخواد ما باید انسان باشیم و....

من خودمم خیلییییی حزب اللهی نیستم نمازمم دست و پا شکستس شاید یه موقع هایی هم‌نخونم ولی شوهرم کلا نمیخونه من خیلی ناراحتم

چیکار کنم بنظرتون؟

اگه نمیخونه توعم چیزی نگو😅ولش کن 

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمه🌻 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم دقیقا از این مسایل وحشت دارم خیلی ام متاسفانه زیاد شده طرف انگار عقل نداره بابا این همه کتاب منبع برو تهش رو دربیار منطقی با عشق نماز میخونی دیگه.میترسم خدانکرده زبونم لال اینطوری شه مردا اخه یهو میزنند به سیم آخر

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

با کارشناس دینی صحبت کنی بهتره، اینجا راهنمایی درست نمیکنن.

ولی منم همون اوایل همسرم به دروغ گفت نماز میخونم و روزه هم میگیرم، بعد ازدواج مون خدا رو شکر تغییر کرد نماز دست و پاشکسته میخونه ولی خیلی پیشرفت کرده حتی نماز صبح ش هم قضا نمیشه.

خب دوست ندارم اینجوری باشه بابای بچه هامه بعد بی نماز🙂

عزیزم بهتر از اینه که نمازش قلبی نباشه 😅😅 من خودمم آدم نماز خونیم ولی اعتقاد دارم که هر کس باید قلبا نماز بخونه ما نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم ک نماز بخونه قشنگم من خودمم دلم میخواد شوهرم نماز خون باشه 😅🥰😍😘 

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمه🌻 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺 

من مجردم دقیقا از این مسایل وحشت دارم خیلی ام متاسفانه زیاد شده طرف انگار عقل نداره بابا این همه کتا ...

اره اگر برات خیلی مهمه از اول چک کن

بابا خانوادش از خانواده منم مذهبی ترن

از بس تو محیط کار یه سریا میان‌چرت و پرت میگن بقیه رو شستشوی مغزی میدن

عزیزم بهتر از اینه که نمازش قلبی نباشه 😅😅 من خودمم آدم نماز خونیم ولی اعتقاد دارم که هر کس باید قل ...

خب براش کلیپ‌میفرستم یا یه چیز تعریف میکنم‌میگه برو بابا تو چقد خرافاتی هستی

میترسم چند سال دیگه کلا کافر بشه😵

شما خودت هر روز اول وقت برو جلوش بشین بخون 

ی بار هم کاملا جدی بشین باهاش حرف بزن بگو بهش که از اولی که میخواستم ازدواج کنیم یکی از معیار های اصلیم برای ازدواج بود تو منو گول زدی و ...

تازه سیدم هست