2777
2789

علاوه بر شغل خودم که ماهی ۶،۷ تومن در میارم(استاد موسیقی کودک و بزرگسال هستم)،یه شغل دیگم میخوام تا درآمد حداقل ۱۲ ت بشه،بتونم مستقل شم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ورزشی چیزی بلد نیستی مربیگری بگیری؟من فعلا کنکور دارم بعدش مربی شنا وایمیستم،خیلی خوبه درامدش

شنا بلدن حرفه ای

ولی مامانم دیگه نمی ذاره برم‌استخر،یبار عفونت گرفتم دیگه نمی ذاره تفریحی بدم چبرسه‌ کار کنم

شنا بلدن حرفه ایولی مامانم دیگه نمی ذاره برم‌استخر،یبار عفونت گرفتم دیگه نمی ذاره تفریحی بدم چبرسه‌ ...

این چه حرفیه،این همه مربی شنان،باید تا الان بخاطر عفونت میمردن

من خودم 10ساله شناگرم،همیشه مایومو میشورم،لب استخرم نمیشینم

خداروشکر مشکلیم نبوده تاالان

مربی خودم هرروز از 10صب تا8شب استخره

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
این چه حرفیه،این همه مربی شنان،باید تا الان بخاطر عفونت میمردنمن خودم 10ساله شناگرم،همیشه مایومو میش ...

من نگفتم بده عزیز

خوده‌منم‌ از بچگی تا الان شنا میکنم،بچه شمالم،حتی تو دریا ،ولی زیاد علاقه هم ندارم