2777
2789

بذار دلش خوش باشه

محلش نده

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدم اون موقع دلش برای شماها تنگ می‌شه هوس شماها رو می‌کنه میگه کاش اونا هم تو این جمع بودن چرا از ...

اخه همیشه همینه ،همیشه خونشون کاروانسراست 

وقتی بریم اصلا محل نمیذاره و پذیرایی نمیکنخ

وایییی مادرشوهر منممممممخیلی آدم گندیه ولی جلو بقیه خوب میشه یه نفر آدم ببینه پامیشه ده بار بوسم میک ...

مشاوره گفت این از زرنگیشه میخواد بگه خیلی مادرشوهر خوبیه

من زایمان میکنم زنگی هم نمیزنه 

اما پیش فامیل گریه می‌کنه میگه دلم میخواد بچه رو ببینم فلانی جواب گوشیم نمی‌ده که نرم پیشش....

یک ریال هم برا زایمان هدیه نمیده 

به همه میگه طلا گرفتم 

راضی نیست یک لیوان آب از خونه ش بخوریم همش میگه نداریم ،همش از ما می‌کنه 

اما اگر عمه همسرم خونه شون باشه 

من بخوام بلند شم 

می‌ره تو آشپزخونه خوراکی میاره میگه ببر برا بچه ها...

یه بار عمه اونجا بود 

ما بلند شدیم 

دیدم حبوبات بسته بندی بهمون داد 

من و همسرم مات و مبهوت فقط نگاه میکردیم 

اومدم خونه دیدم تاریخ انقضاشون چندین ماه گذشته.....

من زایمان میکنم زنگی هم نمیزنه اما پیش فامیل گریه می‌کنه میگه دلم میخواد بچه رو ببینم فلانی جواب گوش ...

وای اینا عادتشون شده 

همش جلو دیگرون میخوان خوب نشون بدن بخدا من بعد ۶ ماه یا یکسال برم بزور یه چای میده 

وای اینا عادتشون شده همش جلو دیگرون میخوان خوب نشون بدن بخدا من بعد ۶ ماه یا یکسال برم بزور یه چای م ...

بله متاسفانه 

تنها جایی که بام روبوسی می‌کنه 

جلوی دیگران 

وگرنه تنها که باشیم یک انگشت به زور میاره برا دست دادن 

من ماجراهای زیادی دارن متاسفانه 

با مشاور هم حرف زدم درباره شون که ببینم چه کنم؟

گفته باید خیییییلی محدود رابطه داشته باشی 

بله متاسفانه تنها جایی که بام روبوسی می‌کنه جلوی دیگران وگرنه تنها که باشیم یک انگشت به زور میاره بر ...

منم با مشاوره حرف زدم ،ازشون خوشم نمیاد بابت اینکاراشون اما شوهرم همش باهاشون حرف میزنه حرص آدم در میاد

منم با مشاوره حرف زدم ،ازشون خوشم نمیاد بابت اینکاراشون اما شوهرم همش باهاشون حرف میزنه حرص آدم در م ...

خب خانواده ش هستن

از دید خودت نگاه نکن عزیزم 

بی خیال یه حرف ها و رفتار ها باید باشی 

اونها دارن خوش و خرم زندگی شون رو میکنن 

حیف شما نیست که روزگارت رو با ناراحتی بگذرونی؟

حیف شما نیست بیخودی دلخور باشی و اعصابت بهم ریخته باشه ؟

برای آرامش خودت اهمیت نده

خب خانواده ش هستناز دید خودت نگاه نکن عزیزم بی خیال یه حرف ها و رفتار ها باید باشی اونها دارن خوش و ...

اره اون رو میدونم الان باردارم حساستر شدم 

مادرشوهرم یواشکی کارشو میگه به شوهرم اصلا با من راجع به هیچی حرف نمیزنه 

اصلا عروس رو حساب نمیکنن 

منم برام مخم نیستن البته احترام بذارن احترام میذارم

من زایمان میکنم زنگی هم نمیزنه اما پیش فامیل گریه می‌کنه میگه دلم میخواد بچه رو ببینم فلانی جواب گوش ...

ووا مگه میشه آدم به بچه‌اش محبت می‌کنه مگه برای دیگرانه که پیش بقیه نقش بازی کنه

ووا مگه میشه آدم به بچه‌اش محبت می‌کنه مگه برای دیگرانه که پیش بقیه نقش بازی کنه

هر چند از بچگی همسرم اومده تو زندگیشون 

اما خب نامادری 

چه میشه کرد؟

چهارتا دختر داره 

از خودش بدترن

همسرم دلش خوش خواهر داره 

با مادر یه گروهک تشکیل دادن 

فقط ظلم میکنن