2777
2789

بعد موهای اونجا خیلی کمه در حد ۲۰ تا دونه خیلیم نازک و کرکی هستن زیر بغلم هم کلا کرکیه زیر نور معلوم میشه یکم در حالت عادی دیده نمیشه 

لیزر برم بنظرتون زیاد میشه 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از اپلیدی استفاده میکنم شما از اون قسمت دستگاه که مو رو از ریشه درمیاره استفاده میکنین یا از اون ...

اونی که ریشه کن میکنه 😅😅😅اوایل اسپری دندون میزدم اصلا حس نمیکردم الان دیگه عادت کردم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بله لیزر برای موهای ضخیم اگر مو زیاد باشه بعد لیزر همینقدر که شما داری در میاد خودت انجام میدادی؟

آره خودم انجام میدم بعدش با آب سرد بشوری جوشم‌نمیزنی 

به خاطر اپلیدی موهات کرکی شدن؟

از همون اول تا حالا اصلا ژیلت نزدم کلا اپلیدی از اول کرکی بودن 

بعد ضرر نداره برا اونجا؟

نه دیگه فقط رو پوست میزنی داخل که نمیره زن داییم بهم یاد داد تا حالا که چیزی نشده