2777
2789
عنوان

من تصمیم گرفتم بهش بگم حالا هرچی دوس دارین بهم فحش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست
اگه واقعا دوستش داری باید به این فکر کنی که کاری نکنی آرامشش بهم بریزه

شاید اگه بفهمه من ولش نکردم حالش خوب تر از الانش بشه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

شما خودت جای زنش بودی راضی بودی طرف بیاد اینو به شوهرت بگه؟ بعد اصن الان حقیقتو بفهمه چیزی عوض میشه؟ فکرشم تغییر کنه درمورد شما خب بعدش؟ نتیجه خاصی نداره این کار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خودت جای زنش بودی راضی بودی طرف بیاد اینو به شوهرت بگه؟ بعد اصن الان حقیقتو بفهمه چیزی عوض میشه؟ ...

من دنبال نتیجه نیستم فقط میخام بدونه.حتی اگر الان منو مسخره کنه مهم نیست.نمیتونم دیگه بخاطر زندگی بقیه سکوت کنم. من هم آدمم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یجوری میگی جدامون کردن انگار یه طایفه شمشیر کشیدن بینتون اتفاقا خیلی هم مفت از همدیگه دست کشیدید تاپیکهای قبلتو خوندم الانم لطفا دست از سرش بردار زن داره زندگی داره مهمتر اینکه بچه داره حالا چون زندگی خودت بهم خورده قرار نیست بری چرت و پرت بگی زندگی اونم خراب کنی

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
یجوری میگی جدامون کردن انگار یه طایفه شمشیر کشیدن بینتون اتفاقا خیلی هم مفت از همدیگه دست کشیدید تاپ ...

وا بچه نداره.همینقدر ک با اطمینان گفتی بچه نداره با اطمینان گفتی مفت همو از دست دادیم ولی مفت نبود خیلی ماجرا داره که من اصلا اینجا توضیح ندادم

.

بله اتفاقا با نقشه و مکر جدامون کردن اگه با شمشیر بود جدا نمیشدیم