2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره بوتکات یا همون دمپا قشنگه. هیچ وقتم از مد نمیره. من یه مشکی کتان دارم زیر همه چی میپوشم ولی این ...

بگ پوشیدم خیلی بد بود

یه دونه از این مام استایل یا مام فیت نمیدونم کدومه خریدم ولی بهم نمیاد😑

به نظرت بوتکات با عکس کاپشن بالا خوب میشه؟

دمپا هم خوب میشهدمپامازراتی

چقد مدل شلوار هست من بعضیاشونو بلدم فقط باید بزنم گوگل اسماشونو حفظ منم

من برای این جذب میگرفتم که فکر میکردم مدلای دیگه به کاپشنم نمیاد

چون بگ پوشیدم اصلا خوشم نیومد و از این شلوارا که فکر کنم مام استایله دارم بهم نمیاد

پس این ماه یا دمپا و بوتکات بخرم

ماه بعد حقوقمو بگیرم اسکینی هم میخرم

بگ پوشیدم خیلی بد بودیه دونه از این مام استایل یا مام فیت نمیدونم کدومه خریدم ولی بهم نمیاد😑به نظرت ...

مام استایل و مام فیت فرق دارن. مام استایل قشنگتره

آره اتفاقاً میاد. ولی فک کنم رنگ مشکی. نمیدونم هم آبی یخی هم مشکی امتحان کنن ببین کپوم بهش میاد.

تلخ ولی عمیق..
چقد مدل شلوار هست من بعضیاشونو بلدم فقط باید بزنم گوگل اسماشونو حفظ منممن برای این جذب میگرفتم که فک ...

اسکینی هم خوبه منتها با این کاپشن فکرنکنم بیاد

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

ولی دمپا مازراتی نگیر یه جوریهه پارچه ش شل وایمیسه://اگه آبی یخی میگیری همون جنس لیاگه مشکی میخری جن ...

الان زدم نه دمپا مازراتی بزای قدبلندا خوبه بابا من قدم کوتاست🥲😂

چقد مدل شلوار هست من بعضیاشونو بلدم فقط باید بزنم گوگل اسماشونو حفظ منممن برای این جذب میگرفتم که فک ...

یااین شلوار دمپا یا بوتکات میاد جنس لی

شلواردمپا یه جیزیش خوبه که باهر مدل مانتوی کوتاه خوش تیپ میکنه ادم رو