2777
2789

دروغ میگه  متفرق شید 

اون سرنگ الوده رو ازکجا فروکرد توکمرت؟؟؟؟مگه ادم کشی چیزی بود؟؟؟ بعد هیچیم نگفتی بش دردم نگرفت؟؟؟بعد اون سوزن ازکجاالوده به ویروس بود 

این ویروس خیلی زود رو اشیا ازبین میره

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

خاهر همه چیو خوندم گوگل بیماریش هیچ درمانی نداره خیلی سخته الان سرم درد میکنه همش گریه کردم مادرم بهم شک کرده 😭😭😭خانوادمون بفهمن همه ازم فرار میکنن منم که جون بودم خامتمه میدم به این زندگی چون از اولش این زندگی حقم نبود اخه چرا من 😭😭😭

بعد میکه رسید ازمایش دسته مامانمه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عقل میگنجه؟؟؟اون مدرسه در و پیکر مسئولی چیزی نداره که یکی سرنگ آلوده بگیره دستش اینو اونو آلوده ک ...

تو مدرسه ما سوزن خیاطی از خونه میاوردن میزدن باسن دخترا خدا نشناسا از این مریضا زیاد هست بی تربیتای بی پدر مادر

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

تو مدرسه ما سوزن خیاطی از خونه میاوردن میزدن باسن دخترا خدا نشناسا از این مریضا زیاد هست بی تربیتای ...

گلم اونا مریضن میخوان بقیه رو هم مریض کنن بی پدر مادر هستن خدا ازشون نگذره انشاالله خدا زودتر اونارومحو زمین کنن دیگ بدبختم کردن 😭😭😭

مدرسمون یه طرفش خرابه هستش دارن تعمیر. میکنن چی فکر کردید مدرسه شاهنشاهی رفتم نخیر رفتم همینم بازور ...

منم همیشه از مدرسه فراری بودم انقد که پر بود دختر بی تربیت بی خانواده با سوزن خیاطی دنبالمون میکردن فرو کنن تو بدنمون 

یا یهو میومدن جلو یه سیلی محکم میزدن تو گوشمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خاهر همه چیو خوندم گوگل بیماریش هیچ درمانی نداره خیلی سخته الان سرم درد میکنه همش گریه کردم مادرم به ...

خوب مادرم خبر داره دیگ از همه چیم خانواده مادربزریگمو میگم پدریمو میگم خالم دختر خالم دیگ هچیکسیم نزدیکم نمیشه

گلم اونا مریضن میخوان بقیه رو هم مریض کنن بی پدر مادر هستن خدا ازشون نگذره انشاالله خدا زودتر اونارو ...

نه انشالله که مریض نیستی آزمایش بدی منفی بشه مدرست و عوض کن ولی حتما به حساب اون دختره برس جواب ازمایشاتم ببر پیش مدیر هم پیش مدیر آموزش پرورش تا پدرش و دربیارن برو شکایت کن به پلیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

منم همیشه از مدرسه فراری بودم انقد که پر بود دختر بی تربیت بی خانواده با سوزن خیاطی دنبالمون میکردن ...

خیلی سخته نفهمن به مدیر هم ادم میگ میگه اشکال نداره هیچی نمیشه برای اطمینان خاستید برید ازمایش اونم که نمیرن بچه ها و سوزن گرفتن به این میزنن به اون میزنن معلوم نیست مریضن یا چین شاید مریض بشه ادم بدبخت میکنن هی..