2777
2789
عنوان

کمردرد و دل درد هفته هفتم

64 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان من هفته هفت بارداری هستم خیلی کمردرد و دل درد میگیرم البته موقع استراحت ارومه اما سرویس ک میرم زیردلم تیرمیکشه عجیب نیست؟

شنبه وقت سونو قلب دارم میترسم کسی بگه اینجوری بوده

شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم هرشب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیهاستراحت‌ کن توالت فرنگی استفاده کن زیاد بالا پایین نکن

نمیتونم معلمم کلاسم طبقه سومه 

توالت فرنگیم نداریم توخونه مطمئن بشم میخرم 

چون یکبار بارداری پوچ داشتم دلم قرص نیست

نمیتونم معلمم کلاسم طبقه سومه توالت فرنگیم نداریم توخونه مطمئن بشم میخرم چون یکبار بارداری پوچ داشتم ...

با مدیر صحبت کن کلاستو بیاره طبقه همکف 

قطعا باهات همکاری میکنن

الحمدلله رب العالمین ...

طبیعی هست شیافتت رو استفاده کن کار سنگین نکن کارای خونه رو آروم اروم انجام بده 

خودم سر بارداری اولم تا ۴ ماه شیافت میزاشتم دل درد پریودی داشتم دکترم گفت چون قبلا سقط داشتی جای بچت محکم نیست و جفتشم که پایینه خطر سقط داری منم استفاده کردم تا جفت بچه رفت بالا تا وقتی درد داشتم استفاده کردم بعدش دکتر قطعش کرد 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
طبیعی هست شیافتت رو استفاده کن کار سنگین نکن کارای خونه رو آروم اروم انجام بده خودم سر بارداری اولم ...

ممنون از راهنماییت عزیزم منم سابقه سقط دارم دردم دارم از همون اول ک نزدیک موعد پریود بودم تا الان البته الان کمتره یکم ک سرپا میمونم دردش اذیت کننده میشه چون کسی هم نمیدونه نمیتونم بهونه بیارم و بشینم

اینم حرفیه ولی بهش بگو تا خدای نکرده اتفاقی نیفته البته دو روز دیگه اگه میری صبر کن

ب معاونمون گفتم ک باردارم چون صبحا حالم بد میشه و تهوع دارم ممکنه یکم دیربرسم ولی درباره کلاس نگفتم اره چیزی نمونده شنبه میرم سونو 

ب معاونمون گفتم ک باردارم چون صبحا حالم بد میشه و تهوع دارم ممکنه یکم دیربرسم ولی درباره کلاس نگفتم ...

مراقب خودت باش 

بازم احتیاط ‌کن 

سه طبقه زیاده اولویت تو الان سلامتی شماست 

الحمدلله رب العالمین ...