2777
2789
عنوان

چرا هیشکی منو گردن نمیگیره

110 بازدید | 8 پست

وقتی بچه بودم مامان بابام همیشه دعوا داشتن مامانم فهمید بابام زن داره جدا شد بابام رفت پیش همون زنش و دیگه ندیدمش یادمه بچه بودم خیلی دوسش داشتمو بابایی بودم مامانم میگف همش تو جمع میگفتی میخام بزرگ شم زن بابام بشم . چند سال بعدشم مامانم ازدواج کرد من موندم تنهای تنها بعضی وقتا منو میبرد پیشش ولی شوهرش خوشش نمیومد . من خونه مامان بزرگم میموندم ولی اونجام همش جنگ عصاب بود پدر بزرگم پارکینسون داشت و دکترا بهش گفته بودن نباید قرص زیاد بخوره اما اون همش قرص میخاس و وقتی قرص زیاد میخورد توهم میزد و میگرفت مارو میزد یه شب منو انداخت بیرون گف تو چرا همش اینجایی برو پیش مامانت . مامانم با شوهرش رفته بود کیش هم اونجا خونه داشت هم اینجا اونشب خیلی سرد بود تو خیابون مونده بودم شماره بابامو پیدا کردم بعد چندسال بهش زنگ زدم گفتم نگارم گفت نمیشناسم قط کرد چند روز قبلش رفته بودم پیش یه دکتر تو شهرمون ک رو در مطبش نوشته بود کسایی ک حق ویزیت و پول دارو ندارن بهش بگن وقتی حق ویزیت نگرفت گفتم پول دارو هم ندارم زنگ زد ب پسرش امد گف بره داروهامو بگیره پسره بهم گفت همینجا وایسا میرم برات میگیرم شمارمو گرف ک وقتی برام گرف بدونه کجا وایسادم بیاد بهم بده که وقتی امد زنگ زد رفتم ازش گرفتم .اونشب هر چقد فک میکردم به ذهنم نمیرسید کجا برم جایی نداشتم دو ساعت میخاسم به شماره پسره زنگ بزنم ولی میترسیدم بعد دو ساعت یخ زدنو و راه رفتن مجبور شدم بهش زنگ بزنم بگم تو خیابون موندم هم مریض بودم سرما خورده بودم هم سردم بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو قران اگه داستان راسته ادامه بده ما از سنگ نیستین ادمیم میبینیمک غصه میخوریم اگ واقعی نیست ادامه نده

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

در مورد پارکینسون یکم بیشتر مطالعه کن عزیزم،🙃

چرا؟  اتفاقا من اونجا چندین سال زندگی کردمو پدربزرگم پارکینسون داشت . دکتر میگف نباید زیاد دارو بخوره وگرنه پرخاشگر و توهمی میشه اما چون دستو پاش از کار میوفتاد همش اصرار داشت دارو بخوره و مدام دعوا و جنگ بود زندگیمون جهنم بود . حتی گاهی رو مبل نشسته بود توهم میزد چن نفر دوربرش دارن باهاش حرف میزنن

تورو قران اگه داستان راسته ادامه بده ما از سنگ نیستین ادمیم میبینیمک غصه میخوریم اگ واقعی نیست ادامه ...

راست بود ولی خب ادامه نمیدم دلم نمیخواد کسی غصه بخوره این روزا تموم شده

راست بود ولی خب ادامه نمیدم دلم نمیخواد کسی غصه بخوره این روزا تموم شده

ادامه بده ببینم چی شد خببب

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم