2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم میگه معلوم نیس ایناچی توشون هس

من يك ق بكينگ پودر ميزنم پف نميكنه اونا چقر داره

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

من دارم لطفا راهنمایی کنید

من قالب هام بزرگه

کیک کوچیک بخوام درست کنم میریزم داخل قابلمه پلوپز میذارم فر 

تو خود پلوپز تاحالا درست نکردم 

منظورم قابلمش بود به عنوان قالب کوچیک میشه استفاده کرد 

اره چجوری قاطی میکنن شکرتوش معلومه؟

آخرین بخری که خریدم شایود ۱۰ ،۱۲ سال پیش بوده اصلا یادم نیست , , ولی پختش خوبه پف میکنه ،ولی خونگی یه چیز دیگه ست من عالی میپزم حسابی خوشمزه میشه و پف میکنه

منم همینطور منم همینطور بالاخره یکی فهمید منو مخصوصا شکلاتی و وانیلی

منم اول می گفتم خواهر اینا می گفتن ناز می کنی

الان همه اون بو تو مخشونه محاله کیکای بسنه بندی بیرون رو بخورن

و البته اینم بگم یه سری قنادیا بجای تخم مرغ از یه ماده ای استفاده می کنن که به کیک حجم بده روغن بی کیفیت استفاده می کنن

کاملا تو بو و بافت کیک مشخصه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من يك ق بكينگ پودر ميزنم پف نميكنه اونا چقر داره

گلم بکینگ پودر باید به اندازه باشه بیشتر باشه اتفاقا پف کیک رو میگیره 

بعد حتما باید تازه باشه بکینگ پودرت تاریخ گذشته نباشه 

برای پف بهتر و اسفنجی شدن هم میتونید از یک قاشق نشاسته ذرت استفاده کنید داخل کیک