2777
2789
اخه اومدی دورازجونت بلااستفاده دور قطع نخاع شدی!!!بعد میخای وایستی نوه تو ببینی!!!!!؟

بخوام‌ انقد منفی نگر باشم‌ ک همین الان باید سرمو بذارم زمین بمیرم ک یه کم امید ب زندگی خوب چیزیه.

خب شما دوسداری جون بمیری نظرتون محترمه، موفق باشی ب خواستت برسی

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تاپیک قبلیت رو بستی من نتونستم کامنت بذارم

یه مشت بیشعور و روانی و بی عاطفه فکر‌میکنن به بچه کم محلی کنی ولش کنی به حال خودش کار خوبیه 

من ۳۲ سالمه عین دختر شما بشدت وابسته مادرم بودم و هستم ولی هیچ وقت هم تو زندگی‌ ناموفق نشدم

چه ازدواجم چه تحصیلاتم چه شغلم 

به مادرمم افتخار میکنم و میدونم خیلیا حسرت داشتن جای من باشن

عزیزم تاپیک قبلیت رو بستی من نتونستم کامنت بذارمیه مشت بیشعور و روانی و بی عاطفه فکر‌میکنن به بچه کم ...

عزیزم خدا  خودت و مامانت رو حفظ کنه . درسته اینجا  هر چی استارتر بگه فقط میخوان بگن برعکسش درسته و خودشون درست میگن .اصلا نمیدونن محبت و دوست داشتن چیه  چون خودشون توی زندگی محبت ندیدن و به دیگران هم محبت ندارن

من خودمم  با این که دهه ی شصتی هستم ولی تا قبل ازدواج حتی آشپزی بلد نبودم و بدون مامانم هیچ جا نمی رفتیم ولی الحمدالله الان از همه لحاظ موفق هستم .  

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
بخوام‌ انقد منفی نگر باشم‌ ک همین الان باید سرمو بذارم زمین بمیرم ک یه کم امید ب زندگی خوب چیزیه.خب ...

عزیزم اینجا اینطوریه فقط به مرگ  و نبستی فکر میکنن . حالا فکر میکنن هر کی دوست داره بمیره یعنی خیلی معنویه.  

کوکب خانم و کوکب بانوی عزیز  .ببخشید تاپیک رو باز می بندم . اینجا  کاربر عجیب و  بیمار دور از جون شما زیاده میان دق و دلی خودشون را سر بقیه خالی میکنن .

@کوکب_خانوم777‍ 

@کوکب،بانو