2777
2789
عنوان

شوخی با جاری بیاین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 48 پست

بهش بگو قصدم فقط شوخی بوده ، قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم 

شری بعدی تو جمع دیدیش سلام و خداحافظی داشته باش خودت رو هم نگیر ولی دیگه بهش پیام یا زنگی هم نزن مگه تبریک عیدی یا کلا از اول میگفتن دوری و دوستی 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با تنها کسی که نه میشه شوخی کرد نه صمیمی شد جاریه 

جاری من نمونشه . خودش توقع داره هروقت پدر مادرش میان من سریع برم خونشون دست بوس پدر مادرش بعد مادر من 2سال مریض بود یبار نپرسید حالش چطوره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
وا چه بی جنبه😐بش بگونمیدونستم انقدبی جنبه ای

من الان اون جاری بزرگم خب زیاد مسخره میکنه پایین توضیح دادم که با این بیان گفتم که نه به منی راوی حق بدین نه به اون نظر خودتونو بگید و برداشتتون

💖
کلیپایی ک کوبنده هس و یجورایی مفهومی برا افراد خاص نفرستید

موافقم با این بیان اولش گفتم که هرکس نظرشو بگه و اون کسی که مورد تمسخر قرار داد من بودم بزرگه منم خواستم نظر حقیقی همه دوستان رو بدونم

💖
واقعا درست میگی همه میخوان ادای آدم با شعورا و خیلی محترمارو دربیارن بابا یکم شومی خنده به جایی برنم ...

بخدا بعضیا با شوخی حرف دلشون رو میزنن اگه باعث خنده میشد خوب بود

دیشب یکی از اقوام (مرد) حرفایی زد رسما تیکه انداخت انقده قلبم شکست فهمید ناراحت شدم و قیافم تو هم رفته گفت به دل نگیر شوخی کردم

شوهرمم جوابشو داد تا زر اضافی نزنه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
واقعا درست میگی همه میخوان ادای آدم با شعورا و خیلی محترمارو دربیارن بابا یکم شومی خنده به جایی برنم ...

این داستان برعکس بود گلم اونی که ناراحت شد من بودم 

البته شما رابطه ات با یکی در حد پیام محرمانه و تبریک یه مناسبت باشه بعد همچین کلیپایی بفرسته چی 

💖
آهادرکل باهم شوخی زیادمی کنیدیانه؟

نه از اولم یه شوخی های بدجوری میکرد من فقط جوابشو میدادم مثلا در مورد اضافه وزنم ولی من نه چه شوخی دارم باهاش فقط پیام در حد تبریک یه مناسبت خاص و احوال پرسی همین

💖
نه از اولم یه شوخی های بدجوری میکرد من فقط جوابشو میدادم مثلا در مورد اضافه وزنم ولی من نه چه شوخی د ...

خب پس این شوخی شمابدنبوده ک واس اون بدتربوده😐😐ولش کن اگ دیدیش یادآوری کردبعدبهش بگو نمیدونستم ناراحت میشی و...

اگر شما جاری کوچیکه هستی کلیپ کاملا با هدف فرستاده شده

مرسی نظر منم همینه  با هدف فرستاد 

بنظرم حس ششم خوبه 

و شک کردی چون من همون بزرگه ام که بهم بر خورد 

💖