جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب هنوز کوچیکه نمیتونه حمل کنه باهاش صحبت کنید تو ۷ سالگی براش بخرید شاید هم بزرگتر الان لباس هاش بزارید کنار وسایل خودتون یک کوله شیک و قشنگ هم براش تهیه کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خیلی دوست داشتم بچگیولی نخریدن برام 🥲چمدان کودک و.. نگیریدچمدون کوچیک بگیرید ک بعدا هم به درد شم ...
مگه بچگی های ما از این قرتی بازیا بود😁
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چمدون رو ما باید برشون حمل کنیم، من به این دلیل نخریدم که تعداد وسایل ها زیاد نشه، هوایی یه جور دردسره، زمینی یه جور دیگه، دوتا بچه هارو باهم تو یه چمدون میذارم، خودمو همسرمم تو یکی دیگه که دستمون خالی باشه
دختر من داره خیلی عشق میکرد چند سال پیش دنبال خودش میکشید ،الان دیگه باید سایز بزرگترش براش بخرم خو ...
خیلی دوس دارم بخرممم
وای🤣❤️
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿