2777
2789

من یک هفته از موعدم گذشته بود تهوع گرفتم

روز موعدم حالم خیلی بد بود اروم قرار نداشتم حس خفگی  حس اینکه الان پری میاد هورمونام حسابی بهم ریخته بوذ

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک هفته از موعدم گذشته بود تهوع گرفتمروز موعدم حالم خیلی بد بود اروم قرار نداشتم حس خفگی حس اینک ...

من ۲۳ سیکلم الان واقعا بعضی وقتا حس میکنم نفسم بالا نمیاد دیشب داشت خوابم میگرف حس کردم نفسم درنیومد پریدم از دیروزه هرچی میخورم سیر نمیشم😐از شاعت یک دوبار غذا خوردم بازم از ضعف دارم میمیرم شما قبل موعودت اصلا علائم نداشتی بنظرت الانم میشه فهمید یا من توهم زدم؟

من ۲۳ سیکلم الان واقعا بعضی وقتا حس میکنم نفسم بالا نمیاد دیشب داشت خوابم میگرف حس کردم نفسم درنیومد ...

عزیزم من حدودپنج ماه اقدام بود انووووواع علایم بعد تخمک گذاریم تا روز پریودم داشتم  ولی واقعا بدن داره امادگی بارداری پیدا میکنه. علایم اصلی بعد از موعد میاد سراغت

انشالله که باردار باشی

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم میخونم الانشما قبل موعود علائم داشتی یا ممکن نیست کلا من توهم زدم😶

من تیرکشیدن تخمدان چپم و ترشحات غلیظ شیری رنگم ۳ روز بعد اقدام شروع شد

۵ روز ب موعدم بی بی چکم مثبت شد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من تیرکشیدن تخمدان چپم و ترشحات غلیظ شیری رنگم ۳ روز بعد اقدام شروع شد۵ روز ب موعدم بی بی چکم مثبت ش ...

منم اون ترشح هارو دارم واقعا یعد اقدام ترشحام زیااااد شده ترسیدم عقونت باشه ببخشید تو حین رابطه ترشح سفید شیری رنگ میاد بیرون عفونته بنظرتون چون تو تایپیک هاتون دیدم اطلاعاتتون بالاست پرسیدم

منم اون ترشح هارو دارم واقعا یعد اقدام ترشحام زیااااد شده ترسیدم عقونت باشه ببخشید تو حین رابطه ترشح ...

اگه پنیری نیست و خارش نداری عفونت نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست