2777
2789
عنوان

کیک من به مناسبت روز مادر برای مادر شوهرم😍⬅️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 39 پست
آخه میدونی،من خودمم کیک میزن،بعد قبلنها 🤭که بیرون سفارش میدادم،یکی چاپ خوراکی زده بود رو کیک ولی هی ...

جووون پ همکاران🥰😍خوشبختم

درستش همینه که خودت گفتی و من گفتم گلی🌸🌸

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم مهربونم روز خودتم مبارک باشه دلت خوش🌸🥰😘♥️ممنونم ازت

🥰♥️ممنونم

خواههش میکنم گلم🌹🥰

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
شما کلاس شیرینی پزی رفتین؟

من کلاس مجازی دوره دیدم گلم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

دست مادر شوهرت درد نکنه با این عروس آوردنشچقدر خوشگله

قربونت لطف داری ممنونم ازت🥰😘🫂♥️

🥰♥️ممنونمخواههش میکنم گلم🌹🥰

قلبونت♥️🫂

@کهمان

وووووژژژژژژژدانن احسن😍

کدبانو 🥰

افرررری ♥️

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

وووووژژژژژژژدانن احسن😍کدبانو 🥰افرررری ♥️

ه دست در نهی 😍😂قربانت