2777
2789
عنوان

بچه ها نمیدونم چرا انقدر عصبیم آروم نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 28 پست
خدانکنه خودمم هی خودمو با این چیزا آروم میکنم میگم من موقع رفتن تو خونه سپردم به خدا پامو از در گذاش ...

اره زیاد واسه خودت سخت نگیر میگذره این روزا بعدا یادت هم نمیوفته 

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

شهرستانم۵۵۰ رهن کامل

وای چقد گرون ما تو ارومیه خونمونو پول پیش نگرفتیم با ماهی ۵ تومن اجاره میدیم 

شاید شما دوست دارین جای شیک باشه

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شهرستانم۵۵۰ رهن کامل

اونوقت با ۵۵۰ خونه کم پیدا میشه؟مگه چقدره رهن کامل

باردارم اونم دوقلو انقدر حرص میخورم هی میخام از یادم ببرم نمیشه

ای جانن بخاطر اون کوچولوها خودتو اذیت نکن 🥺😍

بعد اون پیدا کردین خونه با قیمت مناسب؟

اره دقیقا چندروز مونده به قرار داد یه خونه نوساز پیدا کردیم خدارو شکر درگیر بلند شدن نفر قبلی نشدیم البته بگم به خوشگلی اون خونه نیست ولی یه چیز جالب بگم اون خونه خیلی قشنگ بود بعد چند وقت دیدم صاحبش گذاشته واسه فروش تو دلم گفتم حکمت خدا این بود نریم اونجا حالا صابخونخ می‌فروخت دوباره باید دنبال خونه می‌گشتیم الان یه سال ونیم تو این خونم صابخونم تهران نمیاد اینجا که بخواد بلندمون کنه

وای چقد گرون ما تو ارومیه خونمونو پول پیش نگرفتیم با ماهی ۵ تومن اجاره میدیم شاید شما دوست دارین جای ...

میخام صفر باشه ولی نه خونه های شیک که ۱میلیارد به بالاس

حداقل ۹۰ متری

دوقلوهام بدنیا میان ازین به بعد همش باید خونه باشم دلگیر نباشه 

اره دقیقا چندروز مونده به قرار داد یه خونه نوساز پیدا کردیم خدارو شکر درگیر بلند شدن نفر قبلی نشدیم ...

خداروشکر

دعاکن برای ما هم یجا پیدا بشه با پولمون همخونی داشته باشه

خونه داریم ولی تکخوابه کوچیکه آسانسور نداره توالت فرنگی نداره منم که تا دوتا پله میرم بالا میوفتم به لک بینی بعد اینم آسانسور نباشه دوتا بچه رو با کلی وسیله چجوری ببریم بیاریم.

از همه مهمتر خونم به خونه ی مامانم دوره میخام بیام نزدیکتر

۷۰۰ -۷۵۰ داشته باشیم میتونیم.ما ۵۰۰ داریم این خونه ۵۵۰ بود ۵۰ تومنم جور میکردیم

وای چقد گرون مستاجری خیلی سخته 😔انشالله پیدا میکنید من مطمنم