2777
2789
عنوان

ادکلن اقتصادی اما خوشبو چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست
فقطططط لدورااا عشقه ۲/۶۰۰ دو سال پیش ۲ میل خریدم تستر بود ۵۰ هزار تومن انقدر خوب بود 🥺🥺

میشه هر اندازه بخوایم بخریم ؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم شالیز دوست دارم بااینکه میگن قدیمی چی چی هم خوبه

منم دوست دارم یاددوران دبیرستانم میفتم عروسیای بچگی 😅😅😅

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
اسم برندشه اما کدهای مختلفش بوهای مختلف ادکلنهای معروفه

چه خوب ممنون😘

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
ششصد هفتصد

مای وی 

کازاموراتی

شالیز البته بالای ی تمنه ولی تو میلای کمتر بگیر

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

از هر ادکلنی که میخوای شرکتی یعنی کپیشو بخر، خواستی بیا تو خصوصی یه پیج بهت معرفی کنم.

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

نه فکر نکنم دو سال پیش تستر داشت که تازه ادکلن آورده بود الان دیگه نداره ۱۰۰ میل هستن اگر ۲ میل داشت ...

ممنون طلا

از هر ادکلنی که میخوای شرکتی یعنی کپیشو بخر، خواستی بیا تو خصوصی یه پیج بهت معرفی کنم.

باشه عزیزم مرسی

نه عزیزم من خریدم 450یه هفته پیش بوی خیلی خوبی داره ماندگار هم هست حتما شما اصلش رو میگی

آره عزیزم اصلش انقدره

مای وی کازاموراتیشالیز البته بالای ی تمنه ولی تو میلای کمتر بگیر

تشکر😍