2777
2789
وای منم همینو پیش خودم گفتم مثلا می‌خورد زمین ی پسری میگفتش اونم بعد می‌فهمید استادشه😂😂😂😂😂

😂😂😂😂

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
کفش پاشنه بلند مناسب دانشگاه نیستو کسی توی اون فضا قرار نیست به چنین چیز ساده ایی بخندهپاشنه کنده شد ...

تو دبیرستان که میخندیدن دوست های دخترم تا هر اتفاقی میوفتاد تو دانشگاه هم همینان تغییری نمیکنن با همین شطح شعور میان بالا دختر و پسر هم نداره 

البته همه اینجوری نیستن*

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیب نداری بزرگ بشی یادت میره

من دانشجو کارشناسی بودم کتابخونه دانشگاهمون پله برقی داشت

داشتم میومدم پایین پاشنه کفشم رفت توشیار پله برقی

اصلا یه وعضی بودا

تا مدتنها نمیخواستم برم دانشگاه     

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

عیب نداری بزرگ بشی یادت میرهمن دانشجو کارشناسی بودم کتابخونه دانشگاهمون پله برقی داشتداشتم میومدم پا ...

باز خوبه کنده نشده

من گریه کردم الان

امروز کلا عصبی بودم و ناراحت بخاطر این موضوع

یه روز از خونه بیرون رفتم این موضوع پیش اومد برام 😔

آخه از قدم خجالت میکشم

کسی درک نمیکنه

لباسامم تو تنم ناجور شد وقتی کقشم خراب شد