2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 60 پست
حقوق پایین که عملا برابری با زحمتی که میکشین نمیکنه تو بیمارستان به دید پایینی نگاه پرستارا میکننتوه ...

به دیدپایین که اصلادیده نمیشیم اتفاقااحترام ماروخیلی همه نگه میدارن اونکه شمامیگی تزریقاتیه ماپرستارای بخشیم

ولی حقوقش نسبت به کاری که میکنیم اره کمتره

وخب بیمارچون بیماره اکثراکادردرماماموردتوهین قرازمیگیرن چون این افرادبیمارن واعصتبشون ناراحته

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقاازنظرمن لاکچریاتتودارنولی من کلاتتوریزدوسدارمچرامیزاری دخالت کننمن الان شوهرم تتوداره ولی ریزه ...

من خودم خیلی دوست دارم بزنهه خودتم تتو داری رو بدنت؟!

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

آخه تتو چه خاصیتی داره غیر از این پوست آدم رو خراب می کنه

خب چیزیه که خیلیا علاقه دارن منو همسرمم علاقه داریم یکی دوست داره یکی نداره دلیل بر این نیست که اون کسی که دوست داره بخاطر اون کسی که دوست نداره تتو نزنه

اتفاقاازنظرمن لاکچریاتتودارنولی من کلاتتوریزدوسدارمچرامیزاری دخالت کننمن الان شوهرم تتوداره ولی ریزه ...

چکار کنم هرچی میگم ما خودمون میدونیم چکار کنیم دخالت نکنین باز کار خودشون میکنن همسرمم میگه بگو باشه کار خودتو کن

خب چیزیه که خیلیا علاقه دارن منو همسرمم علاقه داریم یکی دوست داره یکی نداره دلیل بر این نیست که اون ...

آخه موضوع فقط علاقه شما دونفر نیست چون هر کدوم شما ها  با خانواده ها و فامیل تون در ارتباط هستید و اونها ممکنه کلا با تتو مخالف باشن 

کاربر آقا 
آخه موضوع فقط علاقه شما دونفر نیست چون هر کدوم شما ها با خانواده ها و فامیل تون در ارتباط هستید و ا ...

خب به خانواده هامون چه ربطی داره اینطور باشه که کلا خانواده من با خیلی چیزا مخالفن

خب زندگی ما بزرگترها با بچه هامون مرتبطه و انسان کلا موجودی اجتماعی هست

بله درسته ولی نه تا حدی که به مسائل شخصی طرف کار داشته باشن این یه تفکر اشتباه و غلطه دلیل نمیشه چون بزرگتر هستن بخوان هرچیزی رو تحمیل کنن اینطوری زندگی رو برای همه سیاه میکنن

بله درسته ولی نه تا حدی که به مسائل شخصی طرف کار داشته باشن این یه تفکر اشتباه و غلطه دلیل نمیشه چون ...

خب بزرگترها با تتو موافق نیستند و هر بار که فرزندشان رو با تتوی روی بدنشون ببینند اذیت میشن شما هم مقداری رعایت حال بزرگترها رو بکنید

کاربر آقا