2777
2789
عنوان

طلا 5 میلیونم رد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست
تازه اولشه.تباهی در کمینه.

بله 

مدارس و دانششگاه تعطیل 

برق خونه ها خاموش 

ک ماینر ک عده مفت خور پولدار قشنگتر کار کنه باجیب پرتر فرار کنن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله مدارس و دانششگاه تعطیل برق خونه ها خاموش ک ماینر ک عده مفت خور پولدار قشنگتر کار کنه باجیب پرتر ...

بعد فک کن با این اوضاع که کشورو عملا دادن رفته.نیروگاهم حتی ندارن که بگیم اوضاع بهتر میشه همه واسه پنجاه سال پیشن قدیمی و از کاز افتاده.روسیه و چین کشورو غارت کردن. باز یک سری معتصب بدبخت میان دفاع میکنن دیروز ی زنی میگفت شما قدر نشناسین خیابونای امریکا لامپ نداره شما واسه دوساعت برق اینجوری ناله میکنین.در این حد حروم زاده

بعد فک کن با این اوضاع که کشورو عملا دادن رفته.نیروگاهم حتی ندارن که بگیم اوضاع بهتر میشه همه واسه پ ...

برق زمستون اصلا نباید خاموش بشه 

اوونم چی  ما سومین نفت دنیا و پنجمین گاز دنیارو داریم 

چیزی بغیر  از دزدی میتونه باشه؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
برق زمستون اصلا نباید خاموش بشه اوونم چی ما سومین نفت دنیا و پنجمین گاز دنیارو داریم چیزی بغیر از ...

دقیقا بخدا اصلا موندم تو این تورم تو این یه سال اندازه صد سال کشورو ترکوندن 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

ی سال؟ خواهر ۴۰ ساله بلخره اب حوض به اخرش رسیده

مستعمره ایم.چین و روسیه کل کشورو غارت کردن

چین و روسیه؟ خوش خیالی  

خودمون از همین کشور از همین ابو خاک چ مارها ک افعی شدن بزار فررارر کنن میفهمی کین

کلا همین ی سال نیست.ایران همیشه ویران بوده.اینا اگه مغز داشتن مثل اروپا از سی چهل سال پیش پیشبینی میکردن قراره نیرو کم بیاریم و راه و چاه واسش پیدا میکردن.هرچند ایران نیرو داره الان صرفا چون داره منابع روسیه و چین و لبنان و فلسطین و غزه و عراق و تامین میکنه و مردم خودش اصلا براش مهم نیستن ما هیچی نداریم

چین و روسیه؟ خوش خیالی خودمون از همین کشور از همین ابو خاک چ مارها ک افعی شدن بزار فررارر کنن میفهم ...

فکر میکنی همینا افعیارو کی اورده رو کار؟همه دست نشانده روسین.روسیه پشت حروم زاده هاست.بشار اسدم که فرار کرد رفت روسیه

چین و روسیه؟ خوش خیالی خودمون از همین کشور از همین ابو خاک چ مارها ک افعی شدن بزار فررارر کنن میفهم ...

مشکل اینه به راحتی فرار نمیکنن:)تا اخرین گلوله ی تو انبارشون تا اخرین قطره این کشور میمونن بعد میرن

مشکل اینه به راحتی فرار نمیکنن:)تا اخرین گلوله ی تو انبارشون تا اخرین قطره این کشور میمونن بعد میرن

اونموقعی ک میخاستن بیان پدرو پدربزرگ منو شما نباید میزاشتن 

داریم چوب انتخاب ۲ نسلو میخوریم 

انتخاب ماهم بین بدو بدتر

اونموقعی ک میخاستن بیان پدرو پدربزرگ منو شما نباید میزاشتن داریم چوب انتخاب ۲ نسلو میخوریم انتخاب ما ...

اره واقعا...اون نسل احمق با وعده اب و برق رایگان گول خورد.اب و برق رایگان کو حداقل؟اصلا اب و برق کو؟

اره واقعا...اون نسل احمق با وعده اب و برق رایگان گول خورد.اب و برق رایگان کو حداقل؟اصلا اب و برق کو؟

🤣🤣🤣نشستیم روش🖕🖕🖕