خاک تو سر بی عرضشون همش میگفتن دوشنبه ارزپاشی میکنن دلارو میارن پایین بدتر آب پاشی کردن بالاتر بردن مملکت که دست یه مشت بی عرضه بیفته بهتر از این نمیشه
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بله مدارس و دانششگاه تعطیل برق خونه ها خاموش ک ماینر ک عده مفت خور پولدار قشنگتر کار کنه باجیب پرتر ...
بعد فک کن با این اوضاع که کشورو عملا دادن رفته.نیروگاهم حتی ندارن که بگیم اوضاع بهتر میشه همه واسه پنجاه سال پیشن قدیمی و از کاز افتاده.روسیه و چین کشورو غارت کردن. باز یک سری معتصب بدبخت میان دفاع میکنن دیروز ی زنی میگفت شما قدر نشناسین خیابونای امریکا لامپ نداره شما واسه دوساعت برق اینجوری ناله میکنین.در این حد حروم زاده
دقیقا بخدا اصلا موندم تو این تورم تو این یه سال اندازه صد سال کشورو ترکوندن
کلا همین ی سال نیست.ایران همیشه ویران بوده.اینا اگه مغز داشتن مثل اروپا از سی چهل سال پیش پیشبینی میکردن قراره نیرو کم بیاریم و راه و چاه واسش پیدا میکردن.هرچند ایران نیرو داره الان صرفا چون داره منابع روسیه و چین و لبنان و فلسطین و غزه و عراق و تامین میکنه و مردم خودش اصلا براش مهم نیستن ما هیچی نداریم