2777
2789
عنوان

خدا کجا دستتون رو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست
تفاوت کامنت اول و دوم واقعا ادمو به فکر میبره، نگاها تفاوت داره یا واقعا خدا بین بنده هاش انقدر فرق ...

فرق نمی‌ذاره من تو بهترین شرایط مالی بودم پدرم وضع مالی عالی داشت ازدواج ک کردم همش فقر بود با اینکه شغل پدرم و شوهرم یکیه ولی خدا در رحمتش باز میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تفاوت کامنت اول و دوم واقعا ادمو به فکر میبره، نگاها تفاوت داره یا واقعا خدا بین بنده هاش انقدر فرق ...

من هم بعضی وقتها گله میکنم به خدا 

چرا اونی که کلا ازت دوره و گناه می‌کنه خوشبخته و مشکلی نداره 

واقعا دلیل اینهمه اختلاف رو متوجه نمیشم 

🤣🤣🤣تلقین نکن به خودت منم هرچند همین حس و دارم یک سال اخیر

تلقین 😏

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
فشار زندگی که پارم کرده ولی من که تو زندگیم وجود خدار و حس نکردم پس نیست

برات دعا میکنم به حق ابرو حضرت فاطمه تمام مشکلاتت حل بشه و زندگی روی خوشش رو بهت نشون بده 🤲🌸

امیدوارم مهر خداوند دوباره به دلت بیفته عزیزم 

من چنان بهم بی محلی کرده کلا انگار تو زندگیم هرگز حضور نداشته مگر واسه اذیت کردنم چه برسه بخواد دستم رو بگیره  به هر کی هم بگم میگن حتما بد بودی توف سر بالاست  یه دوره ای تصمیم گرفتم واقعا بد باشم که حداقل دلم نسوزه ولی نتونستم  البته یه مقدار از اون خوب بودن سابق فاصله گرفتم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم آدم درستی نیستم ولی خب ب نظرم خدا حواسش بهمون هست

ولش کن اصلا قابل بیان نیست که چیکار با من کرده و چقد التماسش کردم یعنی فقط باید جای آدم باشید تا درک کنید فقط بهت بگم مطمئنم پشیزی واسش ارزش نداریم من که ندارم شاید یه تعدادی رو دوست داشته باشه نمیدونم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم اون روزا میگفتم پس این خدا کجاس ک مارو نمی‌بینه . مشکلات روحی مالی بیماری همه دست ب دست کرده بود ...

سالی ک از کمر ب پایین فلج شدم و دیگ هیچ امیدی نداشتم بعد1سال مجدد سرپام کرد ولی قرصامو نتونستم کنار بزارم