2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار سن بالا یا پسر جوون از نظر مالی معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 180 پست
میدونم عزیزم میگم بهتره بیشتر بشناسم و رفتارش و بچم ببینک

آره دقیقا کامل بشناسش

و اگر خواستید به ازدواج با هم فکر کنید در مورد بچه باهاش صحبت کن صریح و واضح که آیا می تونه بچه تو رو مثل بچه خودش بدونه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شاید تنها بمونم بخاطر بچم که آسیب نبینه عیب ندارع خدای منم‌بزرگه

مستقل بشوعزیزم واس خودتودخترت عشق کن

ولی بازم زندگیه خودته وتمام جوانب روبسنج حتی اگه ازدواج بهترین راحته اشکالی نداره ولی باتصمیم درست

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی برای اون جوونه باید بچه بیاری درکل اونی که بچه داره درکش بیشتزه شرایطش بهتره بچش چن سالشه دختره ...

ولی اینکه اونم پسر بزرگ داره ی معضل میشه

من دختر عموم دقیقا همینطوری ازدواج کرد یارو پسر ۱۵ ۱۶ ساله داشت و تو سن بلوغ بود..میگفت تو خونه ک تنها میشدیم با پسره میدیدم رفتارای زننده و جنسی داره یا سعی داشته دیدش بزنه  .میگفت ی بار رفته بود سر کشو لباسام و گرفته بود دستش ..اخر سر دیگه جدا شد سر این چیزا با اینکه شوهرش خودش خیییلییی خوب بود ولی این مشکلات و نتونست ب شوهرش بقبولونه 

واسه همینه باید ادم فکر همه چیو بکنه تو اینجور ازدواجا

عزیزدلم حتما با ی روانشناس خوب حرف بزن 

و هرکدومم انتخاب کردی تراپی رو باهاش ادامه بده شما سختی هاتو کشیدی ان شالله که از این به بعدش همش خوشی باشه 

مصاحبه بیتا حسینی با ضیا رو ببین خیلی عالیه حالتو خوب می‌کنه

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

چون شما بچه داری اون اقا هم بچه داره بهتر همو درک می کنید میتونید خلا نبود پدر مادر جبران کنید اینکه بچه دار هم نشید دیگه مهم نیست

ولی اون مجرده تجربه ازدواج و سختی زندگی مشترک نداره معلوم نیست تو واقعیت با بچه شما کنار بیاد از طرفی بچه خودش هم به دنیا بیاد شرایط برای بچه شما سخت تره

این نظر منه

ولی حتما مشاوره برو با هر دو صحبت کن رفت و امد کن بهتر تصمیم می گیری

ولی اینکه اونم پسر بزرگ داره ی معضل میشهمن دختر عموم دقیقا همینطوری ازدواج کرد یارو پسر ۱۵ ۱۶ ساله د ...

همه مثل‌هم‌نبستن بچع اون اقا انحراف جنسی داشتن اگه مادر واقعیش هم بود باز مشکل برمیخوردن

متاسفانه بازه ولی دیگه باهاش کنار اومدم نه نرفتم

خواهرانه ازت خواهش میکنم که برو بعد بفکر شروع دوباره باش ولی مشاور خوب 

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
خواهرانه ازت خواهش میکنم که برو بعد بفکر شروع دوباره باش ولی مشاور خوب

کاش میرفتم تو این سالها همش خودخوری کردم همش تو گذشته دلم براش تنگ میشد اما یاد بدیهاش میفتادم پشیمون میشدم ولی دیگه گذاشتمش کنار ولی حتما میرم واقعا نیاز دارم

کاش میرفتم تو این سالها همش خودخوری کردم همش تو گذشته دلم براش تنگ میشد اما یاد بدیهاش میفتادم پشیمو ...

ان شالله که خوشبخت باشی عزیزدلم

اون مصاحبه رو هم حتما ببین قبل تراپی اگه پیدا نکردی درخواست بده لینکش رو برات بفرستم