وای آره من لیاقتم خیلی بالاترع چیز بهتر باید برام میگرف
آره والا نی نی به لالاش نزاریا زنی که خرج داره ارج داره اهم اهم
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️ 💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿 همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونیبمونیارقدیمی💫
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم لیاقتم بیشتر از این حرفا بود میخوام طلاق بگیرم مهریم از حلقومش بکشم بیرون باهاش لکسوس و پورشه و لامبورگینی بگیرم با یدونه تیبا
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️ 💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿 همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونیبمونیارقدیمی💫