2777
2789
عنوان

تورو خدابیایدد چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
شوهرم ارومه ولی عصبانیتشم خیلی بده پیرار سالم ک تازه ماشین خریده بودیم داد دس یکی باهاش تصادف کرد ی ...

حقم داره خب تواین گرونی هزینه ماشینم میفته گردنش دیگه باهاش شوخی کن اروم شه اگر دیدی درست نشد دیگه چیزی نگو تا خودش اروم شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقم داره خب تواین گرونی هزینه ماشینم میفته گردنش دیگه باهاش شوخی کن اروم شه اگر دیدی درست نشد دیگه چ ...

اره باید همینکارو بکنم 

فعلا اصلا نمیدونم چیکار کنم همینکه اومدم اینجا یکم حرف زدم واقعا اروم شدم 

خیلی ادم استرسیم داشتم استفراغ میکردم گلاب ب روتون 😔

اره باید همینکارو بکنم فعلا اصلا نمیدونم چیکار کنم همینکه اومدم اینجا یکم حرف زدم واقعا اروم شدم خیل ...

عزیزم چرااسترس بگیری اروم باش دیگه توهرزندگی این مشکلات هست دیگه باید باهاشون ساخت 

خیلی خودتومظلوم کن بگوببخشید.یه پیامم بده بگوخیلی ناراحتمووو یه کمم قربون صدقه برو

نمیدونم واقعا نه فعلا کاری نمیکنم عصبانیتش بخوابه 

حالا اگه ماشینمون درست بشه همین امروز 

خیلی خوبه 

چون 

نزدیک پدر مادرامون هستیم ممکنه ماشین و ببینن

سرزنش میکنن ادمو 😔

عزیزم چرااسترس بگیری اروم باش دیگه توهرزندگی این مشکلات هست دیگه باید باهاشون ساخت

نمیدونم اخه ی سال تازه اومدیم سر خونه زندگیمون اولین باره همچین مشکلی برام پیش اومده

اره باو اولته با مشکلات زناشویی روبه رومیشی بخاطر همونه بگزره برات عادی میشه😅دوسال ازم بزرگتری🙂من ...

جدی من س سال هست که عقد کزدیم ولی ی سال پیش عروسی کردیم دیگه اینجوری شده 

خیلی استرس دارم امیدوارم بخیر بگذره