2777
2789
عنوان

بچه هایی ک‌از ناباروری اطلاع دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 24 پست
اگر منظور از اقدام اینه که هرماه تو دوره تخمک گذاری اقدام کنیم برای بارداری راستش اصلا همچنین برنامه ...

من همسرم سالمه خودم تخمک گذاری ندارم مشکل شمارو‌هم منم دارم با لوله بسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنبلی هم دارم رشد نمیکنن خود به خود فولیکولا

مشکل هورمونی ممکنه داشته باشید یعنی مثلا fshتون تنظیم نیست

ازمایش هورمونی دادید قبلا؟ 

من هرکاری میکنم ولی fsh بزور پایین میاد .. باید زیر ۱۰ بشه .. ولی اول ۱۴ بود بعد شد ۱۰.۱۱ الان ۹.۹۹ 😐😐 

گویا fsh بالا نشونه کمتر شدن ذخیره تخمدانه 

دارو هم دادن قرص اوزیل.. ولی تاثیر در حد همین عددایی بود که گفتم .. 

خودم سرخود رفتم کیوتن قرمز گرفتم میگن خیلی خوبه برای تخمک ها و پایین اوردن fsh .. یه ازمایش میدم هفته دیگه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شما هم ای وی اف کن سریع جواب بگیری

اگر ذخیره تخمدان نرمال باشه و جنین باکیفیت داشته باشم ، خدا کمک کنه بار اول مثبت بشیم اره خوبه 😢 من طی این چندماه ک تو رفت و امد بودم برای ازمایش و سونوها ،ذخیره م کمتر شد نسبت به قبل 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من همسرم سالمه خودم تخمک گذاری ندارم مشکل شمارو‌هم منم دارم با لوله بسته

پس همین که همسرتون سالمه ۳ هیچ از من جلوترید 

خداروشکر عزیزم 😊😊 واقعا مشکل داشتن اقایون یه معضل دیگه ست 

من ازمایش دادم نمیدونم چطور بود لعنت به نازایی

خواستید بفرستید عکسشو میتونم بررسیش کنم 

اگرم نه که بازم هرطور صلاح میدونید ❤️

پیداش چشم عزیزم امیدوارم زودتر جواب بگیرید میفهمم دردتو

قربونت 

ازمایشاتو حتما نگه دارید که اگر برای ای وی اف رفتید دیگه نخوان باز همون ازمایشاتو تکرار کنید و هزینه دیگه بدید بخاطرش