2777
2789
عنوان

بچه ها برا بعد زایمان کدوم یکی از اینا عکس میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اذیت نشدم من طبیعی بودم . برای سزارین نمیدونم حتما از دکترت مشورت بگیر

پرسیدم ازش گفت ببند،دیگه نپرسیدم چه نوع و چه مارکی،گفتم خودم تحقیق کنم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

دکتر منم گفت ببند خوبه منتها نمی‌دونم چی ببندم

گن از اون شکم بند خیلی بهتره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مرسی گلم

خواهش میکنم عزیزم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اگه سز هستی تا دوماه ایت گن ساعت شنی رو نمیتونی ببندی چون درد داره.ولی برا بعد از این دوماه خوبه

دو ماه که خیلی زیاده میترسم همین حالت بمونه شکمم،خب دو ماه اول شکم بند ببندم خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا دوماه بعد عمل گل نبند اذیت میشی

باشه ممنونم،شکم بند کشی چطور؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پرسیدم ازش گفت ببند،دیگه نپرسیدم چه نوع و چه مارکی،گفتم خودم تحقیق کنم

از خودشم بپرس ببین چی پیشنهاد میدی چون سزارین هستی میگم 

من چون طبیعی بودم بهم گفت هرکدومو که میخوام ببندم

من از این خریدم جمع میشد و پایین شکممو اذیت میکردسزارین بودم

گن ساعت شنی؟پس انگار همون کشی بگیرم بهتره،ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو ماه که خیلی زیاده میترسم همین حالت بمونه شکمم،خب دو ماه اول شکم بند ببندم خوبه؟

اره دوماه اول شکم بند ببند بعد گن

من نتونستم دوماه اول چیزی ببندم.الانم شکمم طبیعیه مثل قبل بارداریم

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

باشه ممنونم،شکم بند کشی چطور؟

اونم نبند عزیزم دختر عموم بست ی هفته بعد عملش ی جوری افتاد ب خونریزی و درد داشت ک گفتیم میمیرع

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
گن از اون شکم بند خیلی بهتره

آخه دوستان میگن هم جمع میشه هم برا سزارین دردناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از خودشم بپرس ببین چی پیشنهاد میدی چون سزارین هستی میگم من چون طبیعی بودم بهم گفت هرکدومو که میخوام ...

باشه عزیزم ممنون از شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40