2777
2789
این خارجیا ب شدت ب دوست دختر و دوست پسراشون متعهدنچرا نباید طرف ب رلش وفادار باشه؟؟؟

از نزدیک دیدی وفاداریشونو ؟ 

اگه اینجور بود ازدواج اینقدر دنگ و فنگ نداشت 

کلی امضا و سند و....

بریزید دور این ساده بازیارو 

من و همسرم چندین سال دوست بودیم نزدیکترین فامیل ها و دوستاش و خانوادش نمی‌دونستند... حتی دوستاش و فامیل هاشون کیس ازدواجی معرفی می کردند و وقتی اعلام کرد که می خواد ازدواج کنه هیچکس باورش نمیشد و بعضی فامیل ها که میخواستند دختراشون با همسرم ازدواج کنند کلی ناراحت شدند... به نظر من رابطه باید سکرت بمونه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست توضیح بده متوجه اصل کلامت نمیشم

با طرف کات کردی اصرار کرد نرو بمون، اما دختر میره و چند بار هم میاد دنبالش دختره برنمیگرده

بعد یکی از عزیزان دختره فوت میکنه پسره تسلیت نمیگه، فازش چیه؟؟؟

😘Thanks GOD 
وقتی بعدش باز میاد میگه برگرد نباید تسلیت بگه؟

خیلی مبهم صحبت میکنی من نه میدونم چند ساله هستید و نه از شرایط رابطتون خبر دارم 

تسلیت گفتن هم یه چیز هست که به شعور فرد مربوطه و ردفلگ محسوب نمیشه از نظر من اما تسلیت گفتن میتونه نشون بده که حواسم بوده و برام مهمی 

برداشت کردن از این موضوع بیشتر سلیقه ای هست 

شما بیشتر باید ردفلگ ها رو به خاطر بیاری وگرنه این ردفلگ محسوب نمیشه

خیلی مبهم صحبت میکنی من نه میدونم چند ساله هستید و نه از شرایط رابطتون خبر دارم تسلیت گفتن هم یه چیز ...

بنظر من محسوب میشه

چون من کم خوبی بش نکردم

تو خودت یکی از عزیزان اکسی ک تازه کات کردین فوت کنه و استوریش رو ببینی تسلیت نمیگی؟؟

😘Thanks GOD 
بنظر من محسوب میشهچون من کم خوبی بش نکردمتو خودت یکی از عزیزان اکسی ک تازه کات کردین فوت کنه و استور ...

اگر توی رابطه باشم تسلیت میگم ولی وقتی کات باشیم و اکسم باشه حتی استوریشو دنبال نمیکنم که بخام تسلیت بگم یا نگم چون ارتباط من با ایشون دیگه تموم شده و دلیلی نداره که فالو کنم زندگیشو

هایدش کردمبنظرت فازش چیه ک نگاهشون میکنه؟

پسرا بعد از کات اگر ببین طرفشون داره بهش خوش میگذره فاز میگیرن بیا بک بزنیم 

برای فوضولی که بدونه کجایی چی میکنی فالو داره تورو و سین میزنه استوریاتو دلیل ایر از این نداره